Κυριακή, 5 Μαΐ
22oC Αθήνα

Τραγικό! Σε… μαύρο χάλι ο Πολ Γκασκόιν (ΦΩΤΟ)

ΦΩΤΟ Mirror.co.uk
ΦΩΤΟ Mirror.co.uk

Σοκαριστικές εικόνες του Πολ Γκασκόιν, που δείχνουν πως κύλησε ξανά στον αλκοολισμό. Ο παλαίμαχος άσος των αγγλικών γηπέδων εμφανίζεται υποβασταζόμενος από ανθρώπους της αστυνομίας και των πρώτων βοηθειών, τους οποίους κάλεσε ο ίδιος. Εισήχθη σε νοσοκομείο ζητώντας βοήθεια!

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο Πολ Γκασκόιν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση για λογαριασμό ερασιτεχνικής ομάδας από το Μπόρνμουθ, η “Daily Mirror” δημοσίευσε φωτογραφίες που τον απεικονίζουν σε τραγική κατάσταση.

Ο “Γκάζα” εμφανίζεται σε μαύρο χάλι και υποβασταζόμενος από ανθρώπους της αστυνομίας και των πρώτων βοηθειών -τους οποίους κάλεσε ο ίδιος- εισήχθη σε νοσοκομείο ζητώντας βοήθεια, καθώς ξανακύλησε στον αλκοολισμό.

Χαρακτηριστική είναι η στιγμή που οι άνθρωποι που έσπευσαν να τον βοηθήσουν τον βρήκαν έξω από το σπίτι του με ένα μπουκάλι βότκα στο χέρι.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο 47χρονος πρώην ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε διαδικασία έξωσης από το πανάκριβο σπίτι που διαμένει (αξίας 3.700.000 ευρώ) λόγω οφειλών, έχοντας 10 μέρες για να αδειάσει το σπίτι του.

Ένας φίλος, που του τηλεφώνησε o Γκασκόιν παρακαλώντας τον να βοηθήσει, σημειώνει στην εφημερίδα “Daily Mirror”: “Είναι πολύ λυπηρό. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο Πολ έπινε τις τελευταίες βδομάδες και όταν γίνεται αυτό τα πράγματα πάντα καταλήγουν κάπως έτσι.

Το πρωτοσέλιδο της "Mirror"

Σήμερα ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ήταν πολλά στο μυαλό του καθώς ψάχνει να βρει ένα νέο μέρος για να μείνει. Ο σπιτονοικοκύρης του έδωσε δέκα μέρες διορία για να ξενοικιάσει το διαμέρισμα. Προφανώς τα πράγματα για αυτόν οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο τις τελευταίες μέρες και ξανακύλησε στο ποτό”.

Πηγή/ΦΩΤΟ: Mirror

Διαβάστε ακόμα…

Γκασκόιν: Μου έσωσε την ζωή ο Φέργκιουσον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε