Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Τραγωδία στα Τέμπη: Χανιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια της σκοποβολής μεταξύ των τραυματιών

Τραγωδία στα Τέμπη: Χανιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια της σκοποβολής μεταξύ των τραυματιών

Ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης επιβατικού με εμπορευματικό τρένο, αργά το βράδυ της Τρίτης (28.02.2023) κοντά στα Τέμπη έχει 40 νεκρούς. Υπήρξαν όμως και αυτοί που είχαν την τύχη με το μέρος τους και τη… γλύτωσαν με τραυματισμούς, όπως η Χανιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια της σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη ήταν μεταξύ των επιβατών του τρένου που συγκρούστηκε με εμπορική αμαξοστοιχία στο ύψος των Τεμπών. Η 23χρονη Χανιώτισα σκοπεύτρια βγήκε ζωντανή από τη σύγκρουση φέροντας τραύματα που δε θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της.

Μεταξύ των αθλητικών της επιτυχιών στην αγωνιστική σκοποβολή, η Εμμανουέλα Κατζουράκη έχει κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Ραμπάτ του Μαρόκου (2023) και την 4η θέση στο παγκόσμιο κύπελλο, στον Μπακού του Αζερμπαϊτζάν (2022), ενώ έχει κατακτήσει και την πρώτη θέση σε πανελλήνια πρωταθλήματα SKEET. Παράλληλα, είναι και φοιτήτρια της φαρμακευτικής σχολής.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanouela Katzouraki (@emma.katzouraki)

Το flashnews.gr μίλησε με τη μητέρα της Εμμανουέλας Κατζουράκη, η οποία εξέφρασε την ανακούφισή της, από τη στιγμή που έμαθε ότι η κόρη της βρήκε σώα από τα βαγόνια.

«Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Ένα διάστρεμμα έχει στα πόδια. Ήταν στη σχολή της, είχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο.

Το μόνο που ήθελα να ακούσω είναι ότι το παιδί μου είναι καλά. Δεν τη ρώτησα λεπτομέρειες ή σε ποιο βαγόνι ήταν. Ήθελα μόνο να ακούσω ότι ήταν καλά», ανέφερε.

Η μητέρα της 23χρονης φεύγει σήμερα κιόλας από Χανιά για να πάει κοντά στο παιδί της μη παραλείποντας να εκφράσει τον πόνο της για τις άλλες οικογένειες. «Εμένα το παιδί μου είναι καλά. Δυστυχώς, κάποιες άλλες οικογένειες σήμερα δεν το λένε αυτό. Οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα… Mόνο ότι ευχαριστώ την Παναγία, τίποτα άλλο».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emmanouela Katzouraki (@emma.katzouraki)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις