Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Τραγωδία στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ: YouTuber πήδηξε από το πλοίο και πέθανε

Τραγωδία στην κρουαζιέρα του Νεϊμάρ: YouTuber πήδηξε από το πλοίο και πέθανε

Ένα τραγικό συμβάν έγινε κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρα του Νεϊμάρ. Ο YouTuber Κάρλος Καντρέβα πήδηξε από το πλοίο, έπειτα από καβγά με την σύντροφό του και πέθανε.

Η τριήμερη πολυτελή κρουαζιέρα του Νεϊμάρ, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, στιγματίστηκε από τον θάνατο ενός άντρα.

Συγκεκριμένα, ένας από τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, ο YouTuber Κάρλος Καντρέβα, έπειτα από καβγά που είχε με την σύντροφό του, πήδηξε στη θάλασσα από το 15ο όροφο του πλοίου και θεωρείται νεκρός.

“Όσο ήμουν στο μπάνιο, ο Κάρλος πήρε το κινητό μου. Δεν ήξερα καν ότι είχε τον κωδικό πρόσβασης. Είδε τις συνομιλίες μου με άλλους άνδρες και έστειλε στιγμιότυπα οθόνης σε φίλους του λέγοντας ότι σκεφτόταν να με σκοτώσει”, δήλωσε αρχικά η σύντροφος του 32χρονου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carlos Candreva (@carloscandreva)


Στη συνέχεια σύμφωνα ο Youtuber απείλησε να πηδήξει στο νερό. “Αν και υπήρχαν άνθρωποι κοντά, κανείς δεν αντέδρασε. Ήταν κοντά στη σκάλα και δεν υπήρχε τρόπος να τρέξω πίσω του”.

Οι αρχές προσπάθησαν να βρουν τον άνδρα, ωστόσο δεν τα κατάφεραν και έτσι ύστερα από μία εβδομάδα αναζήτησης, θεωρείται νεκρός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις