Site icon NewsIT

Τραμπ κατά παικτών του NBA: “Κάποιοι είναι πολύ χαζοί” (audio)

11.08.2020 | 19:37
Τραμπ κατά παικτών του NBA: “Κάποιοι είναι πολύ χαζοί” (audio)

U.S. President Donald Trump answers questions during a coronavirus disease (COVID-19) response news briefing at the White House in Washington, U.S., July 21, 2020. REUTERS/Leah Millis

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ βρήκε το χρόνο να μιλήσει σε αθλητικό ραδιόφωνο για τις εξελίξεις στα αθλήματα της χώρας εν μέσω κορονοϊού και δεν απέφυγε να βάλει ένα ακόμη… λιθαράκι στην κόντρα του με το NBA.

Ο πλανητάρχης βρίσκεται σε μόνιμη “αντιδικία” με ιθύνοντες, αλλά και πολλούς παίκτες του NBA, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να αρνούνται την παρουσία τους στον Λευκό Οίκο και τον Λεμπρόν Τζέιμς να έχει μιλήσει “ανοιχτά” εναντίον του για μία σειρά από θέματα.

Ο Τραμπ είναι “πολέμιος” και της κίνησής τους να γονατίζουν στο παρκέ την ώρα του εθνικού ύμνου και ως εκ τούτου κλήθηκε να σχολιάσει τη σχέση του με τους αθλητές του μπάσκετ. «Κάποιοι άνθρωποι στο ΝΒΑ είναι πολύ, πολύ κακοήθεις και ειλικρινά πάρα πολύ χαζοί για να με κριτικάρουν, ανέφερε χαρακτηριστικά επί του θέματος ο Τραμπ, ρίχνοντας ξανά λάδι στη φωτιά.

President Donald Trump joins Clay Travis: Return of Pro Sports, NBA-China, Biden VP pick, and CFB

 

Tags: ,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version