Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Τράβηξε… εξάσφαιρο η Ντόρτμουντ και “γάζωσε” την Πάντερμπορν σε ένα ημίχρονο (video)

Τράβηξε… εξάσφαιρο η Ντόρτμουντ και “γάζωσε” την Πάντερμπορν σε ένα ημίχρονο (video)
ΦΩΤΟ Reuters

Με εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Μπορούσια Ντόρτμουντ, καθώς επιβλήθηκε με 1-6 εκτός έδρας της ουραγού της Bundesliga, Πάντερμπορν για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα ματς που όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Ντόρτμουντ μετέτρεψε σε… περίπατο ένα ματς που έδειχνε ότι “στραβώνει”, αφού νίκησε την Πάντερμπονρ με 6-1, εκτός έδρας, αφήνοντας πίσω της την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στο ντέρμπι κορυφής της προηγούμενης αγωνιστικής. 

Η ουραγός της βαθμολογίας άντεξε παρ’όλα αυτά για 54′ λεπτά κόντρα στους Βεστφαλούς, οι οποίοι έχασαν σωρεία ευκαιριών να ανοίξουν το σκορ, μέχρι που ο Αζάρ σε εκείνο το σημείο τους έβαλε μπροστά στο σκορ, ενώ μόλις 3 λεπτά αργότερα ο Σάντσο έκανε το 0-2, αφιερώνοντας το γκολ στον Τζορτζ Φλόιντ, που δολοφονήθηκε από αστυνομικό στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, όπως έκανε νωρίτερα σήμερα και ο Μάρκους Τουράμ της Γκλάντμπαχ.

Ο Χουνμάιερ στο 72′ μείωσε για τους γηπεδούχους κρατώντας τους στο παιχνίδι, αλλά από εκεί κι έπειτα ακολούθησε…. καταιγίδα με τον Σάντσο να “χτυπάει” ξανά στο 74′ κάνοντας το 1-3, τους Χακίμι (85′) και Σμέλτσερ (89′) -με το πρώτο του γκολ μετά από 7 (!) χρόνια- να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ στο 1-5 και τον Σάντσο ξανά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων να σκοράρει, ολοκληρώνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ και διαμορφώνοντας το τελικό 1-6.

Με αυτή τη νίκη η Ντόρτμουντ ανέβηκε στους 60 βαθμούς παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και 7 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Πάντερμπορν παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις 19 βαθμούς, όντας με το… ενάμιση πόδι στην δεύτερη κατηγορία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις