Αθλητικά

Τραυματίστηκε και πάλι ο Ρόσι! Δύο μήνες εκτός δράσης

Ο Τζουζέπε Ρόσι έχει υποστεί δύο φορές ρήξη χιαστών στο δεξί του γόνατο αλλά κατάφερε να επιστρέψει δυνατός και φέτος είναι πρώτος σκόρερ της Serie A. Στο ματς της Φιορεντίνα με την Λιβόρνο τραυματίστηκε στο ίδιο πόδι, εκφράστηκαν φόβοι για νέα ρήξη χιαστών αλλά, ευτυχώς, ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός.

Ο Ρόσι είναι από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές. Ο άσος της Φιορεντίνα είχε βρει για τα καλά τον ρυθμό και είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Serie A.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Λιβόρνο (νίκησε με 1-0 η Φιορεντίνα) ο Ρόσι δέχτηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα και αποχώρησε κουτσαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι γιατροί φοβήθηκαν για νέα ρήξη χιαστών αλλά οι εξετάσεις έδειξαν διάστρεμμα δεύτερου βαθμού. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για 6-7 εβδομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα