Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρεις αγωνιστικές σε Ιμπραΐμοβιτς

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Με αποκλεισμό τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς από την πειθαρχική επιτροπή της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA), καθώς, όπως ανακοίνωσε σήμερα η FA, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε ένοχος στην κατηγορία για βίαιη συμπεριφορά και αποδέχθηκε την τυπική ποινή που επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

 Ο Σουηδός επιθετικός και ο αμυντικός της Μπόρνμουθ, Τάιρον Μινγκς, είχαν κληθεί σε απολογία για αντιαθλητικό παιχνίδι στην σαββατιάτικη αναμέτρηση των «κόκκινων διαβόλων» με τα «κεράσια» στο «Ολντ Τράφορντ».

Στο 44ο λεπτό του αγώνα στο «Θέατρο των Ονείρων», ο Μινγκς «προσγειώθηκε» στο κεφάλι του Ιμπραΐμοβιτς με τις τάπες και λίγο αργότερα ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ «απάντησε», χτυπώντας τον άσο της Μπόρνμουθ με αγκωνιά στο πρόσωπο. Τα δύο περιστατικά δεν υπέπεσαν στην αντίληψη του διαιτητή και των βοηθών, ωστόσο καταγράφηκαν από τον τηλεοπτικό φακό και με βάση το βίντεο κλήθηκαν σε απολογία οι δύο παίκτες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της FA, η τιμωρία του Ιμπραΐμοβιτς τίθεται άμεσα σε ισχύ.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε