Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Τρεις Ισπανίδες ποδοσφαιρίστριες θα καταθέσουν για το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο

Τρεις Ισπανίδες ποδοσφαιρίστριες θα καταθέσουν για το φιλί του Ρουμπιάλες στην Ερμόσο
Reuters

Οι διεθνείς Ισπανίδες ποδοσφαιρίστριες, Αλέξια Πουτέγιας, Μίσα Ροντρίγκες και Ιρένε Παρέδες, θα καταθέσουν την ερχόμενη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου ως μάρτυρες για την υπόθεση του φιλιού που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο, κατά την διάρκεια απονομής του Μουντιάλ 2023, που κατέκτησε η «ρόχα.

Οι τρεις ποδοσφαιρίστριες της εθνικής Ισπανίας, θα κληθούν να τοποθετηθούν με τηλεδιάσκεψη, ενώπιον του δικαστή του Εθνικού Δικαστηρίου Φρανσίσκο ντε Χόρχε, για τις φερόμενες πιέσεις που δέχθηκαν από το περιβάλλον της ισπανικής ομοσπονδίας.

Ο αδελφός της Ερμόσο, αλλά και ειδικοί επί του θέματος, υποστήριξαν εχθές (25/9) στο Δικαστήριο την μαρτυρία της ποδοσφαιρίστριας ότι δεν συναίνεσε για το φιλί που της έδωσε ο πρώην πρόεδρος της RFEF.

Ο δικαστής του Εθνικού Δικαστηρίου που ερευνά τον Ρουμπιάλες για το φιλί στην Ερμόσο, έλαβε κατάθεση ενός αδελφού κι ενός φίλου της διεθνούς Ισπανίδας, καθώς επίσης και από δύο εμπειρογνώμονες που επικύρωσαν την έκθεση που παρείχε η υπεράσπιση του Ρουμπιάλες στο Εθνικό Δικαστήριο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις