Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρελάθηκε ο Αταμάν με τη διαιτησία με Σερβία: «Ασέβεια προς την Τουρκία όσα έγιναν»

Τρελάθηκε ο Αταμάν με τη διαιτησία με Σερβία: «Ασέβεια προς την Τουρκία όσα έγιναν»

Η Τουρκία πάλεψε κόντρα στη Σερβία, κατάφερε να επιστρέψει από το -19 του ημιχρόνου, ωστόσο ηττήθηκε με 79-72 στην Πόλη και πλέον θα χρειαστεί να κάνει την υπέρβαση για να προκριθεί στην τελική φάση του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος μετά το τέλος του αγώνα με τη διαιτησία, τονίζοντας ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Να σημειωθεί ότι στα τελευταία λεπτά του αγώνα, η Τουρκία “κόλλησε” στο σκορ (72-72), χάνοντας την ευκαιρία να πετύχει μία τεράστια νίκη κόντρα στους ισχυρούς Σέρβους.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, ειδικά όταν ισοφαρίσαμε, αλλά τότε μπήκαν στην εξίσωση οι αποφάσεις των διαιτητών. Ήταν ασέβεια προς την τουρκική ομάδα μπροστά σε 16.000 θεατές. Κάναμε και εμείς σοβαρά λάθη, αλλά ελπίζω η Επιτροπή Διαιτητών της FIBA να εξετάσει λεπτομερώς τα όσα έγιναν στην τελευταία περίοδο.

Ο σερβικός πάγκος συνεχώς διαμαρτυρόταν, την ώρα που σε εμάς είχε δοθεί μία αστεία τεχνική ποινή στο πρώτο μέρος», ανέφερε προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν.

https://www.youtube.com/watch?v=8Iqa0wFwidQ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις