Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Τρελή” ιδέα φιλάθλων στη Γερμανία! “Πλαστικές κούκλες που μας μοιάζουν στην κερκίδα”

“Τρελή” ιδέα φιλάθλων στη Γερμανία! “Πλαστικές κούκλες που μας μοιάζουν στην κερκίδα”
ΦΩΤΟ Reuters

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Γκλάντμπαχ ψάχνουν τρόπο να βρεθούν την κερκίδα, αν και όποτε ξεκινήσει και πάλι η αγωνιστική δράση, και σκέφτηκαν να φτιάξουν φιγούρες που τους μοιάζουν αν τυχόν τα ματς διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Θα μπορούσε κανείς να πει πως στην Γκλάντμπαχ το… τερμάτισαν. Η επίσημη ιστοσελίδα των οργανωμένων οπαδών της ομάδας “σκαρφίστηκε” μία ιδέα ώστε και στο γήπεδο να… παρευρεθεί κόσμος και να μην κινδυνέψει και να μη παραβιάσει το νόμο. Πλαστικές κούκλες – ομοιώματα είναι η λύση που βρέθηκε!

Το σκεπτικό είναι απλό. Μιας και οι αγώνες θα γίνουν κατά πάσα πιθανότητα κεκλεισμένων των θυρών, αν η σεζόν ολοκληρωθεί, όποιος θέλει μπορεί να δώσει 19 ευρώ και αν αποκτήσει τον… εαυτό του σε κούκλα φυσικού μεγέθους και σε πλαστική και αδιάβροχη έκδοση, και εν συνεχεία αυτή να τοποθετηθεί στην θέση της αρεσκείας του στις κερκίδες της έδρας της Γκλάντμπαχ…

“Θέλουμε να γίνουμε ο πρώτος σύλλογος που θα φέρει λίγη “ζωή” στο γήπεδο και να εξασφαλίσουμε την παρουσία των φιλάθλων, όταν στην πραγματικότητα εκείνοι θα είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν τους αγώνες στο σπίτι” αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα των φιλάθλων της Γκλάντμπαχ συγκεκριμένα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις