Τρίτη, 21 Μαΐ
25oC Αθήνα

Τρία σε ένα! Τριάρα, ΠΑΟΚάρα και ντεμπούτο Μπερμπάτοφ…

ΦΩΤΟ PAOKFC
ΦΩΤΟ PAOKFC

Το καλύτερό του πρόσωπο στο πρωτάθλημα έδειξε ο ΠΑΟΚ που έπαιξε πολύ καλά στο ντεμπούτο του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στη Σούπερ Λίγκα και νίκησε 3-0 τη Βέροια στην έδρα της, στην 3η αγωνιστική.

Δείτε το live.

Οι Θεσσαλονικείς δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό τους, ενώ εξαιρετικός ήταν ο νεαρός Πέλκας.

Καταιγιστικός ήταν ο “Δικέφαλος Αετός” από το πρώτο ημίχρονο και έκανε ό,τι ήθελε στο ματς έχοντας σχεδόν… αφηνιασμένο τον Πέλκα ο οποίος στο 17′ έβγαλε την πρώτη του ασίστ στο ματς και βοήθησε τον Στέφανο Αθανασιάδη να σκοράρει και πάλι, έπειτα από μισό χρόνο. Το 0-1 έγινε νωρίς για τον ΠΑΟΚ με τον αρχηγό του που… είδε δίχτυα μετά τις 8 Μαρτίου του 2015, όταν οι Θεσσαλονικείς είχαν ηττηθεί 4-3 από τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Τούντορ θέλησε να “καθαρίσει” το πρώτο της τρίποντο από νωρίς και έτσι δεν άργησε το δεύτερο γκολ της… Στο 25′ ο Πέλκας πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Εντζεγκουέλε και την έστρωσε στον Μακ που με δυνατό σουτ από κοντά, έγραψε το 0-2.

Στο 32′ λίγο έλειψε να γίνει το 0-3 για τον ΠΑΟΚ, όταν ο Πέλκας έβγαλε έτοιμο γκολ στον Μακ… Ο τελευταίος από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα… Εως τότε, η Βέροια προσπαθούσε από τα δεξιά με τον Γιουσούφ, αλλά οι αμυντικοί του “Δικέφαλου” καθάριζαν εύκολα όταν η μπάλα έφτανε στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια προσπάθησε για λίγο να κινηθεί επιθετικά και να μειώσει και έπειτα… παράτησε το ματς.

Στο 48′ ο Κόλα έπιασε την κεφαλιά με τον Όλσεν ν’ αποκρούει εντυπωσιακά, αμέσως μετά ακολούθησε δοκάρι για τους γηπεδούχους με τον Ναζλίδη… Δύο λεπτά μετά και πάλι ο Κόλα με το κεφάλι έστειλε άουτ την μπάλα.

Επειτα… ανέλαβε ξανά δράση ο ΠΑΟΚ, που διατηρούσε τον έλεγχο και δεν απειλήθηκε. Σκόρερ έγινε και ο Τζιόλης στο 55′ όταν μετά το κόρνερ του Πέλκα η μπάλα έφτασε στον Αθανασιάδη που έκανε το σουτ. Από τις κόντρες ευνοήθηκε ο Τζιόλης που βρισκόταν στην καρδιά της περιοχής και με δυνατό σουτ έκανε το 3-0.

Ομως, τα μεγάλα γεγονότα δεν σταμάτησαν εκεί… Η είσοδος του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στο 58′ ξετρέλανε τους οπαδούς του “Δικέφαλου”, οι οποίοι ήταν περίπου 4.000 κι ένας από τους λόγους που ταξίδεψαν στη Βέροια ήταν για να τραγουδήσουν…: “Είναι τρελός ο Βούλγαρος!”.

Ολο το υπόλοιπο ημίχρονο εξελίχθηκε σε μονόλογο του ΠΑΟΚ, που δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει την μπάλα, ακόμα κι όταν έριξε το ρυθμό στο ματς.

Βέροια (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλόν, Εντζεγκουέλε, Μαραγκός, Νάστος, Βεργώνης, Σιόντης (46′ Κόλα), Γιουσούφ, Αμπντούν, Μαγιέφσκι (46’Ιμπραΐμ), Ναζλίδης (69′ Καϊκούτ)
ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Λέοβατς (46′ Κωνσταντινίδης), Κάτσε (73′ Σάμπο), Τζιόλης, Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης (58′ Μπερμπάτοφ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε