Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

«Τριάρα» από Λίβερπουλ στην Άρσεναλ – «Ζωντανή» για το Champions League (video)

«Τριάρα» από Λίβερπουλ στην Άρσεναλ – «Ζωντανή» για το Champions League (video)
Reuters

Με τον Ντιόγκο Ζόταν να είναι «καυτός», η Λίβερπουλ νίκησε την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς» (3-0) και φαίνεται πως –μαζί με Τσέλσι, Γουέστ Χαμ και Τότεναμ- θα δώσει «μάχη» μέχρι τέλους για την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League της νέας περιόδου.

Θύμισε σε όλους τον καλό της εαυτό. Η Λίβερπουλ μπήξε ξανά σε… τροχιά ευρωπαϊκών «εισιτηρίων», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, μετά το «διπλό» που σημείωσε με 3-0 επί της Άρσεναλ, για την 30ή αγωνιστική της Premier League.

Οι «κόκκινοι» ανέβηκαν στην πέμπτη θέση, «πιάνοντας» τη Γουέστ Χαμ στους 49 βαθμούς (έχει ένα ματς λιγότερο, όπως και η Τότεναμ που έχει μαζέψει 48 βαθμούς), και πλέον μπορούν να κάνουν όνειρα για την έξοδό τους στο Champions League.

Η Λίβερπουλ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της στην επανάληψη και με τον Ζότα να ανοίγει και να κλείνει το… χορό των τερμάτων (64΄, 82΄), δεν αγχώθηκε στο «Έμιρεΐτς». Το δεύτερο γκολ των «ρεντς» πέτυχε ο Σαλάχ στο 68’. Έτσι, η ομάδα του Κλοπ βρίσκεται στο -2 και τον ίδιο αριθμό ματς, με την Τσέλσι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις