Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρινκιέρι: “Θα ήθελα να ξαναζήσω την εμπειρία της Εθνικής Ελλάδας”

Τρινκιέρι: “Θα ήθελα να ξαναζήσω την εμπειρία της Εθνικής Ελλάδας”

Ο Αντρέα Τρινκιέρι βρέθηκε στη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας για ένα μικρό χρονικό διάστημα και παρά την αποτυχία του με την ομάδα, υποστήριξε ότι θα ήθελε να ξαναζήσει την εμπειρία.

Ο Τρινκιέρι είναι πλέον προπονητής της Παρτιζάν στη Σερβία, αλλά είχε αναλάβει την Εθνική Ελλάδας το 2013 και έλυσε τη συνεργασία του πρόωρα του 2014, με τον Φώτη Κατσικάρη να τον διαδέχεται στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για το γεγονός στο Cantieri Aperti 365, όπου σχολίασε και την κατάσταση στον σερβικό σύλλογο. «Ήταν μία περίπλοκη κατάσταση μπορώ να πω, αλλά θα ήθελα να ξαναζήσω αυτή την εμπειρία. Ήταν σε πολύ πρώιμη φάση της καριέρας μου. Πάντως, είναι πολύ δύσκολο να προπονείς μία Εθνική ομάδα, είναι κάτι πολύ διαφορετικό σε σύγκριση με αυτό που έχουν συνηθίσει να κάνουμε», τόνισε ο Τρινκιέρι.

Όσον αφορά την Παρτιζάν, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Το να πάρω αυτή τη δουλειά έμοιαζε με τρέλα, αλλά το να δουλεύεις σε μία τόσο ξεχωριστή και ιστορική ομάδα αξίζει όσο… χίλια συμβόλαια. Ήταν η στιγμή να αναλάβω μια τέτοια δουλειά, ώστε να διαπιστώσω πώς έχει λειτουργήσει όλη η προϋπηρεσία μου.

Δουλεύουμε σε ένα ιστορικό γήπεδο, έρχονται και μας βλέπουν κάποιες φορές ο Ντανίλοβιτς, ο Ντίβατς, ο Πάσπαλιε. Είναι μεγάλη τιμή για μένα το ότι κάθομαι σε έναν πάγκο που καθόταν κάποτε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις