Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Τρίτωσε το καλό για την Καλλονή! Στρίμωξε τον Πλατανιά

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Καλλονή κατάφερε να… φτάσει στην τρίτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Επικράτησε 2-1 του Πλατανιά.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ξεκίνημα, με τις δυο ομάδες να έχουν γρήγορο ρυθμό και επιθετική διάθεση, χάνοντας με το… καλημέρα ευκαιρίες. Η ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε σε γκολ στο 20′. Ο Φαβάλι βρήκε εξαιρετικά τον Μάρκοβιτς που πρόλαβε την έξοδο του Σωτηρίου και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Οι νησιώτες έφτασαν πολύ κοντά και σε δεύτερο τέρμα στο επόμενο λεπτό, με τον πορτιέρο του Πλατανιά να αποκρούει το μακρινό σουτ του Τσαμπούρη.

Οι Κρητικοί συνέχισαν να δείχνουν προβλήματα στην μεσοαμυντική τους γραμμή, ενώ έχασαν και τον… θετικό Γουνδουλάκη στο 25′, που έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον Μιλούνοβιτς. Οι ευκαιρίες συνέχισαν να χάνονται εκατέρωθεν, με τους φιλοξενούμενους όμως από το 30′ και μετά να δείχνουν τεράστια αμυντικά κενά. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα ακόμα πρόβλημα για την ομάδα του Παράσχου (αναγκάστηκε να περάσει τον Τσουράκη στη θέση του Ράμος στο 39′) και με τον Σωτηρίου να διώχνει δύσκολα στο 42′ την κεφαλιά του Αναστασιάδη.

Ο Πλατανιάς ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και η Καλλονή αμυνόταν. Οχι, για πολύ όμως, καθώς στο 55′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0. Ο Ελλακόπουλος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα…

Οι Κρητικοί μείωσαν στο 71′, καθώς ύστερα από σέντρα του Τσουράκη, ο Ανγκούλο έκανε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησαν δύο απανωτές ευκαιρίες στο 72′ και στο 74′ με σερί πλασέ του Μάρκοβιτς. Στο πρώτο απέκρουσε ο Σωτηρίου και στο δεύτερο η μπάλα έφυγε άουτ.  

ΚΑΛΛΟΝΗ (Ν. Καραγεωργίου): Δαύκος, Σπυρόπουλος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς (53′ λ. τρ. Ελλακόπουλος), Τσαμπούρης, Γεωργίου (88′ Γιορέντε), Φαβάλι, Μάρκοβιτς (77′ Μπραούλιο), Μανούσος.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Αποστολόπουλος, Ιτούα (75′ λ. τρ. Στανισάβλιεβιτς), Δημήτρης, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκης (25′ λ. τρ. Μιλούνοβιτς), Μουνάφο, Ντίνας, Ράμος (39′ λ. τρ. Τσουράκης), Ανγκούλο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε