Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Τρομερή ατάκα από Λάτσι: “Είχα τον Τσιγκρίνσκι σε χαρτάκι για άλμπουμ όταν ήμουν πιτσιρικάς”

Τρομερή ατάκα από Λάτσι: “Είχα τον Τσιγκρίνσκι σε χαρτάκι για άλμπουμ όταν ήμουν πιτσιρικάς”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ζίγκα Λάτσι μίλησε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα play off της Superleague, αλλά και την παρουσία του στα Σπάτα, σε αυτούς τους λίγους μήνες που βρίσκεται στην ΑΕΚ.

Ο νεαρός αμυντικός εμφανίστηκε ενθουσιασμένος στη Nova για το διάστημα που προπονείται με τη φανέλα της ΑΕΚ και μάλιστα αποκάλυψε με φοβερή ατάκα τη σημασία να αγωνίζεται δίπλα στον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Οι δηλώσεις του Λάτσι

Πώς είναι το διάστημα που βρίσκεται στην ΑΕΚ:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Νιώθω περήφανος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας. Νιώθω πολύ καλά».

Τι βλέπει να έχει βελτιώσει αυτό το διάστημα;

«Νομίζω έχω βελτιωθεί σε όλο. Συγκρίνοντας με το προηγούμενο κλαμπ που ήμουν, υπάρχει ένα κλικ πάνω σε όλα. Στη δύναμη, στη σκέψη, την ταχύτητα. Σε όλα».

Για τα γεγονός ότι προπονείται μαζί με τον Τσιγκρίνσκι και τους άλλους στόπερ;

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Για παράδειγμα τον Τσιγκρίνσκι, όταν μάζευα χαρτάκια, τον είχα στο άλμπουμ του Τσάμπιονς Λιγκ! Ολοι αυτοί μου διδάσκουν πολλά πράγματα. Και στη διάρκεια της προπόνησης μου μαθαίνουν πράγματα, αλλά και στα αποδυτήρια. Μου δείχνουν πώς είναι να είσαι επαγγελματίας και εκτός γηπέδου».

Για τον Τσιγκρίνσκι και πώς ένιωσε όταν τον είδε;

«Όταν τον πρωτοείδα ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος. Ήθελα τόσες ερωτήσεις να του κάνω, για να μάθω την καριέρα του. Και έχω κι άλλες ερωτήσεις να του κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό;

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μη σκεφτόμαστε τι γίνεται στη βαθμολογία, αλλά τη δουλειά μας. Να δώσουμε το 100% για να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια. Δεν εξαρτάται τι γίνεται έξω απ’ την ομάδα, αλλά τι κάνει η ίδια η ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι είναι «σκληρή» ομάδα. Δεν έχει δεχθεί πολλά γκολ και κόβει βαθμούς, όπως έκανε με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις