Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τρομερή ισοπαλία στο Μπράιτον – Γουλβς (video)

Τρομερή ισοπαλία στο Μπράιτον – Γουλβς (video)
Reuters

Μια.. ματσάρα δίχως νικητή, αλλά με πολλά γκολ και θέαμα ήταν τελικά ο Μπράιτον – Γουλβς (3-3).

Δεν το έβαλε κάτω και… δικαιώθηκε, παίρνοντας δύσκολη αλλά άκρως θεαματική ισοπαλία μέσα στην έδρα της. Αν και βρέθηκε να χάνει με 3-1 στο πρώτο μέρος, η Μπράιτον έφερε 3-3 κόντρα στη Γουλβς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13’ με τον Κόνολι. Ωστόσο, η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο αφού βρήκε σχεδόν άμεσα την ισοφάριση με την κεφαλιά του Σάις (19’), πήρε το προβάδισμα στο 34’ με το αυτογκόλ του Μπερν. Πριν βγει το πρώτο μέρος, οι «λύκοι» έφτασαν σε τρίτο γκολ, με την εκτέλεση πέναλτι του Ρούμπεν Νέβες.

Η Τότεναμ «επέστρεψε» με «σβηστή» τριάρα επί της Λιντς (video)

Οι γηπεδούχοι… αντεπιτέθηκαν στο δεύτερο μέρος και με την έναρξη της επανάληψης έκαναν το 3-2 με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μοπέ. Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε στο 70’ με κεφαλιά του Ντανκ.

 

Νωρίτερα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έμεινε και πάλι μακριά από τη νίκη, καθώς ηττήθηκε στο Λονδίνο και από την Κρίσταλ Πάλας με 2-0, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League. Από την πλευρά της η Πάλας πέτυχε την 6η νίκη της τη φετινή σεζόν. Το δεύτερο γκολ, μάλιστα, ήταν μια «ζωγραφιά» από τον Έζε.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις