Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Τρομερή Μίλαν στη Φλωρεντία, ξεχωριστό ρεκόρ από Ιμπραΐμοβιτς (video)

Τρομερή Μίλαν στη Φλωρεντία, ξεχωριστό ρεκόρ από Ιμπραΐμοβιτς (video)
Reuters

Η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες (3-2 στην έδρα της Φιορεντίνα) κι έμεινε στο… κυνήγι της Ίντερ. Κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά της από την τρίτη του βαθμολογικού πίνακα, Γιουβέντους, έστω και με ματς περισσότερο από τη “βέκια σινιόρα” (και τους νερατζούρι”). Σκόραρε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και πέτυχε ένα ξεχωριστό ρεκόρ.

Έδωσε «μάχη» στην Φλωρεντία και στο τέλος πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη. Η Μίλαν πέρασε με 3-2 από την έδρα της Φιορεντίνα κι έμεινε «ζωντανή» στη διεκδίκηση του τίτλου (μείωσε τη διαφορά από την Ίντερ στους 6 βαθμούς, έχοντας όμως ματς περισσότερο, ενώ πήγε στο +4 από την Γιουβέντους (η «βέκια σινιόρα» χρωστάει ματς).

Οι «ροσονέρι» προηγήθηκαν με τον Ιμπραϊμοβιτς (σκόραρε στο 9′, στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση), οι «βιόλα» ανέτρεψαν το σκορ με τους Πούλκαρ (17′) και Ριμπερί (51′), αλλά οι φιλοξενούμενποι δεν.. παράτησαν το ματς.

Η Μίλαν ισοφάρισε με τον Μπραχίμ Ντίαθ στο 57′, για να πάρει τελικά το «τρίποντο» με το τέρμα του Χακάν Τσαλχάνογλου στο 73’.

Να αναφέρουμε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κατέχει πλέον ένα ξεχωριστό ρεκόρ, καθώς έγινε ο γηραιότερος παίκτης με 15 γκολ σε μια σεζόν της Serie A, σε ηλικία 39 ετών και 169 ημερών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις