Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τσάβι: «Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Λιονέλ Μέσι, η πόρτα της Μπαρτσελόνα είναι ανοικτή»

Τσάβι: «Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Λιονέλ Μέσι, η πόρτα της Μπαρτσελόνα είναι ανοικτή»
Reuters

Ο Τσάβι μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι έχει επαφές με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι αυξάνονται και εμπλέκουν τόσο την Ιντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ, όσο και την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, τα τελευταία “σενάρια” από την Ισπανία ανέφεραν πως ο πατέρας -και εκπρόσωπός- του Αργεντινού συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής του “Pulga” στους “μπλαουγκράνα” το καλοκαίρι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και σύμφωνα με την τεχνικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, ο παγκόσμιος πρωταθλητής είναι χαρούμενος στο Παρίσι και ελπίζει στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ χθες (22.02) πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στον πατέρα του διάσημου άσου, Χόρχε Μέσι, και τη διοίκηση της Παρί, στην οποία συζητήθηκε η διάρκεια του συμβολαίου και όλες οι λεπτομέρειες της νέας συμφωνίας. Δεν υπήρξε συμφωνία και οι δύο πλευρές έκλεισαν νέο ραντεβού για το τέλος του μήνα.

Στο μεταξύ τα ΜΜΕ στην Ισπανία συνεχίζουν να κάνουν λόγο για τις πιθανότητες επιστροφής του Μέσι στο «Καμπ Νου», με τον Τσάβι να απαντά σε ερώτηση, για το εάν θα τον ήθελε στην Μπαρτσελόνα.

«Έχω ήδη πει ότι αυτό είναι το σπίτι του και οι πόρτες είναι ανοιχτές γι’ αυτόν. Είναι φίλος κι είμαστε σε συνεχή επαφή. Θα εξαρτηθεί από αυτόν, από το τι θέλει να κάνει στο μέλλον του. Αυτό είναι το σπίτι του, δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος πάντα θα χωράει στην ομάδα μας.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις