Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τσάβι για Μέσι: «Αν τον θέλω πίσω στην Μπαρτσελόνα; Ξεκάθαρα ναι»!

Τσάβι για Μέσι: «Αν τον θέλω πίσω στην Μπαρτσελόνα; Ξεκάθαρα ναι»!

Ο Τσάβι επιθυμεί την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα και φροντίζει να εκφράζει την επιθυμία του σε κάθε ευκαιρία.

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα θέλει να δει και πάλι τον Μέσι στους Καταλανούς, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του κυριακάτικου (31/7) φιλικού αγώνα με τη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2021, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί.

«Ο Μέσι έχει συμβόλαιο, πρέπει να συγκεντρωθούμε στη χρονιά, που έχουμε μπροστά μας τώρα. Εύχομαι ο χρόνος του Μέσι στην Μπαρτσελόνα ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη. Πιστεύω ότι αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Αν η ερώτηση είναι αν τον θέλω πίσω, η απάντηση είναι ναι, ξεκάθαρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τσάβι.

Στη συνέχεια μίλησε και για τους Ζιλ Κουντέ και Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι: «Είμαι χαρούμενος με την άφιξή του, θα μας δώσει πολλές επιλογές. Μπορεί να παίξει ως μπακ, όπως και ο Αραούχο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός. Θα παίζει όποιος είναι καλύτερος», είπε για τον πρώτο, ενώ για τον Πολωνό επιθετικό σημείωσε: «Κάνει τη διαφορά παρόλο που δεν έχει βάλει γκολ. Έχει ευκαιρίες γιατί είναι πάντα σε καλή θέση. Είναι κορυφαίος».

Για τους στόχους του τη φετινή σεζόν, απάντησε: «Δεν φοβάμαι την πίεση, τη βίωσα ως παίκτης. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τίτλους. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί, θα πρέπει να έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση, θα υπάρχουν απουσίες και τραυματισμοί μέσα στη σεζόν».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις