Τσεφέριν: “Ίσως αναθεωρήσουμε τον τρόπο διεξαγωγής του EURO”

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, μίλησε αναφορικά με το Euro που μετατέθηκε για το καλοκαίρι του 2021, τονίζονταν πως ίσως υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής του.

Το σχέδιο της UEFA για διεξαγωγή του Euro 2020, που λόγω της πανδημίας του κορονοϊού μετατέθηκε για το 2021, σε 12 πόλεις της Ευρώπης ίσως τελικά δεν πραγματοποιηθεί. Ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσεφέριν μιλώντας για αυτό το ζήτημα τόνισε πως ίσως η διοργάνωση γίνει ακόμα και σε μία μόνο χώρα, ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχει η πανδημία. 

“Είμαστε αισιόδοξοι πως όλα θα πάνε καλά για το EURO, αλλά δεν γίνεται να μην είμαστε και ανήσυχοι εξαιτίας του κορoνοϊού. Οπότε, δεν αποκλείεται να εξετάσουμε το ζήτημα και να αναθεωρήσουμε το πλάνο μας για τις 12 χώρες. Μπορεί αυτές να γίνουν 11, πέντε ή μία. Θα το δούμε πώς θα πάει”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσεφέριν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

“Καρφί” Ιταλού λοιμωξιολόγου για τον Ρονάλντο! “Καλώς τον συνάδελφο”

“Καρφί” Ιταλού λοιμωξιολόγου για τον Ρονάλντο! “Καλώς τον συνάδελφο”

Ο Ιταλός λοιμοξιολόγος, Ρομπέρτο Μπουριόνι, έδωσε… πληρωμένη απάντηση στον Κριστιάνο Ρονάλντο που αμφισβήτησε άκομψα το τεστ για τον κορονοϊό. “Το τεστ για τον κορονοϊό είναι ... Διαβάστε περισσότερα