Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Τσέλσι – Έβερτον 6-0: Νίκη με τέσσερα γκολ του Πάλμερ για τους «μπλε» στην Premier League

Τσέλσι – Έβερτον 6-0: Νίκη με τέσσερα γκολ του Πάλμερ για τους «μπλε» στην Premier League
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κόουλ Πάλμερ συνεχίζει τα… όργια για την Τσέλσι στην Premier League και με ένα φοβερό προσωπικό του σόου, πέτυχε τέσσερα γκολ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 6-0 επί της Έβερτον.

Η Τσέλσι κάνει “αγώνα δρόμου” για να προλάβει τις θέσεις στην Premier League, που οδηγούν στην Ευρώπη και ο Πάλμερ έχει πάρει “φωτιά” στα τελευταία παιχνίδια, σκοράροντας κατά ριπάς. Κόντρα στην Έβερτον πέτυχε όμως και το πρώτο του “καρέ” στο πρωτάθλημα Αγγλίας, αφού σκόραρε στο τρεις φορές στο πρώτο μισάωρο του αγώνα και έβαλε το… κερασάκι με ένα τέταρτο γκολ από τη βούλα του πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Τζάκσον είχε ήδη ανεβάσει το σκορ από το πρώτο ημίχρονο και o Τζίλκριστ διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις το τελικό σκορ, με τους “μπλε” του Λονδίνου να φθάνουν έτσι, σε μία επιβλητική επικράτηση επί των “ζαχαρωτών”. Ανέβηκαν δε, στους 47 βαθμούς και βρίσκονται πια στο -3 από την 6η Νιούκαστλ, την ώρα που η Έβερτον έχει μείνει μόλις στο -2 από τη “ζώνη” του υποβιβασμού, περιμένοντας και τις δικαστικές αποφάσεις για τις αφαιρέσεις βαθμών που της έχουν επιβληθεί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις