Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τσέλσι – Ρομέλου Λουκάκου: Μετά την «καταιγίδα» ήρθε η ηρεμία

Τσέλσι – Ρομέλου Λουκάκου: Μετά την «καταιγίδα» ήρθε η ηρεμία
Reuters

Τις τελευταίες δυο ημέρες, Τσέλσι και Ρομέλου Λουκάκου βρέθηκαν ξαφνικά… σε αντίπαλα στρατόπεδα. Τώρα όμως οι δυο πλευρές φαίνεται πως έδωσαν τα χέρια.

Ο Ρομέλου Λουκάκου εξέφρασε παράπονα για την παρουσία του στην Τσέλσι και τον τρόπο που αγωνίζεται υπό τον Τόμας Τούχελ, ο Γερμανός προπονητής αντέδρασε στις δηλώσεις του Βέλγου και μάλιστα τον άφησε εκτός του ντέρμπι με την Λίβερπουλ.

Τσέσι και Λουκάκου έδειξαν να… φτάνουν τη “σχέση” τους στα άκρα, με τον παίκτη μάλιστα να.. θυμάται ξαφνικά την Ίντερ, αλλά μετά από δυο ημέρες έντασης, φαίνεται πως τα βρήκαν, σύμφωνα και με τα τελευταία δημοσιεύματα.

«Είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και πάντα υπάρχει γυρισμός. Θα λύσουμε τα πάντα και μετά θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Μετά θα μάθετε και εσείς τι θα γίνει», είχε αναφέρει ο Τόμας Τούχελ μετά το 2-2 της Τσέλσι με την Λίβερπουλ και λίγες ώρες μετά οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν μαζί.

Ο Λουκάκου ξεκίνησε να προπονείται και πάλι στην Τσέλσι και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στο ερχόμενο ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις