Site icon NewsIT

Τσέλσι – Τότεναμ 2-0: Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Λιγκ Καπ για τους «μπλε»

06.01.2022 | 00:07
Τσέλσι – Τότεναμ 2-0: Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Λιγκ Καπ για τους «μπλε»

Soccer Football - Carabao Cup - Semi Final - First Leg - Chelsea v Tottenham Hotspur - Stamford Bridge, London, Britain - January 5, 2022 Chelsea's Marcos Alonso celebrates with teammates after the match REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Η Τσέλσι επικράτησε 2-0 της Τότεναμ εντός έδρας στον πρώτο ημιτελικό του Λιγκ Καπ και πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ πήρε η Τσέλσι, που επιβλήθηκε με 2-0 της Τότεναμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στο πρώτο από τα δύο ντέρμπι του Λονδίνου, με τη ρεβάνς να έχει προγραμματιστεί σε μία εβδομάδα, στην έδρα των «Πετεινών».

Το σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με τον Κάι Χάβερτς να ανοίγει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό και τον Μπεν Ντέιβις να «εκτελεί» τον Ούγκο Λιορίς στο 34΄ και να διαμορφώνει με απίστευτο αυτογκόλ το τελικό 2-0, που δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στους «Μπλε» του Τόμας Τούχελ.

Ο έτερος ημιτελικός, Λίβερπουλ-Άρσεναλ, αναβλήθηκε λόγω των κρουσμάτων Covid-19 στις τάξεις των «κόκκινων» και μεταφέρθηκε στις 13 Ιανουαρίου. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο «Άνφιλντ» και η ρεβάνς θα παιχθεί στο «Εμιρέιτς» στις 20/1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version