Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τσιάρτας: “Τότε είχα θυμώσει με τον Ντέμη…”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Έχουν ειπωθεί πολλά για τις σχέσεις που είχαν ο Βασίλης Τσιάρτας και ο Ντέμης Νικολαΐδης την περίοδο που ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος “μάγος” μίλησε για εκείνη την περίοδο, αποκαλύπτοντας ένα λόγο είχε θυμώσει μαζί του.

Για τις σχέσεις που είχαν με τον Ντέμη Νικολαΐδη κατά τη διάρκεια της συνύπαρξής τους στην ΑΕΚ μίλησε ο Βασίλης Τσιάρτας στον “ΣΠΟΡ FM 94,6” και την εκπομπή “Ντεμοτεχνείο”:

Ο Τσιάρτας αναφέρθηκε σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο η ΑΕΚ ηττήθηκε 4-3 χάνοντας ουσιαστικά το πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι οι δηλώσεις που είχε πραγματοποιήσει μετά τον αγώνα ο Ντέμης Νικολαΐδης τον είχαν πειράξει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βασίλης Τσιάρτας: 

«Μου είπε ο Παθιακάκης ότι σε συμβόλαιο δεν μπορώ να πάρω περισσότερα από τον Ντέμη. Του λέω: “Τι; Εσύ γιατί ασχολείσαι με αυτό; Θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει μόνο πώς θα συνεργαζόμαστε με τον Ντέμη”. 

Στην εποχή Ψωμιάδη αποστασιοποιηθήκαμε. Ο Ντέμης ήταν στο πλευρό του Σάντος, όχι ότι εγώ δεν ήμουν. Τότε χάσαμε το πρωτάθλημα σε ισοβαθμία από τον Ολυμπιακό, με το γκολ που ακυρώθηκε. Δεν ήταν καλύτερη ομάδα. Παίζαμε για δύο αποτελέσματα. Είχα θυμώσει με τον Ντέμη μετά το ματς, γιατί έπαιξα με μυϊκό σπασμό στο δικέφαλο και με έπιασε και προσαγωγός μέχρι το ημίχρονο. Είχα μείνει και είχα παλέψει στο ματς με νύχια και με δόντια. Ο Ντέμης είχε δηλώσει ότι δεν έγινε και τίποτα που δεν πήραμε το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω πώς το σκέφτηκε. Μια εβδομάδα μετά τα βρήκαμε. Δεν λέω ότι δεν έφτασε η προσπάθεια, αλλά όταν έχεις φτάσει μέχρι εκεί και χάνεις το πρωτάθλημα στην ισοβαθμία, ενώ έχεις βάλει τρία γκολ σε ένα ματς που έληξε 4-3, σου μένει. Ευτυχώς το ξεπεράσαμε σύντομα, γιατί ακολούθησε το Κύπελλο. Σε μια βδομάδα παίζαμε τους κόπους μιας χρονιάς. 

Μέχρι την εποχή Ψωμιάδη κάναμε παρέα, μέναμε κοντά, πηγαινοερχόμασταν μαζί. Παρότι δημιουργήθηκε ό,τι δημιουργήθηκε, υπήρχε κάτι που διαχώριζα πάντα. Μια ατάκα που είχε πει και αυτός: “Αν δεν μπορείς να έχεις καλές σχέσεις, να έχεις ουδέτερες”. Εκτός γηπέδου ο καθένας μπορεί να κάνει τη ζωή του. Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να είμαστε κολλητοί. Υπήρχαν διαφωνίες, αλλά μέσα στο γήπεδο σκεφτόμουν ένα πράγμα: Δεν πα να μου έχει πει τα χίλια μύρια, πάνω από όλα ήταν η ομάδα».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε