Κυριακή, 25 Φεβ.
14oC Αθήνα

Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ πίστεψε σε εμένα, απολαμβάνω να παίζω σε αυτή την ομάδα»

Τσιμίκας: «Η Λίβερπουλ πίστεψε σε εμένα, απολαμβάνω να παίζω σε αυτή την ομάδα»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Λίβερπουλ προς το πρόσωπο του, αλλά και για τις δυσκολίες που υπάρχουν όταν βρίσκεσαι σε μια ομάδα όπως οι «reds».

Συγκεκριμένα ο Κώστας Τσιμίκας ο οποίος έχει πάρει εδώ και καιρό τη φανέλα του βασικού στο σπίτι του, μετά τον τραυματισμό του Άντριου Ρόμπερτσον, θέλησε να μιλήσει για την παρουσία του στον σύλλογο και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, αναφέροντας ότι η ομάδα τον στήριξε και με το παραπάνω όσο δεν αγωνιζόταν 

«Πάντα μου αρέσει να παίζω, ακόμα και τα άσχημα παιχνίδια που παίζω. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή γιατί κάθε παιχνίδι είναι μια μεγάλη ευκαιρία. Φυσικά, απολαμβάνω πολύ να παίζω πιο συχνά τώρα. Για μένα είναι κάτι πολύ μεγάλο να παίζω σε αυτόν τον σύλλογο και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Αλλά θέλω τον Ρόμπο, κι ο Ρόμπο με θέλει. Δεν είναι δυνατόν ένας παίκτης να παίξει όλα τα παιχνίδια. Αυτή τη στιγμή απολαμβάνω πραγματικά το να παίζω και θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος και ανυπομονώ για τα επόμενα παιχνίδια. Πάντα νιώθω ότι μπορώ να παίξω. Δεν σκέφτομαι πότε θα επιστρέψει ο Ρόμπο ή ποιος θα παίξει.

Ελπίζω να επιστρέψει τόσο δυνατός όσο πριν. Θα δούμε, κανείς δεν ξέρει. Απλώς προσπαθώ πάντα να είμαι συγκεντρωμένος για να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Είναι σημαντικό να είναι πάντα όλοι έτοιμοι. Νομίζω ότι κάθε παίκτης στην ομάδα θέλει να παίζει κάθε φορά, αλλά, όπως είπα και πριν, δεν μπορείς να παίζεις όλα τα παιχνίδια.

Ήταν δύσκολο όταν ήρθα εδώ να παίξω το ποδόσφαιρο που έπαιζε ο Ρόμπερτσον. Χρειάζεσαι χρόνο για να προσαρμοστείς. Αλλά ο σύλλογος πίστεψε σε μένα, ακόμα κι όταν δεν έπαιζα πολύ. Όλοι χρειάζονται χρόνο για να βρουν την καλύτερη φόρμα τους, αλλά πρέπει πάντα να το απολαμβάνεις όσο περισσότερο μπορείς σε αυτό το κλαμπ.

Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και γι’ αυτό βρισκόμαστε σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Παλεύουμε κάθε μέρα, ακόμη και όταν δεν παίζεις η προπόνηση είναι πολύ δύσκολη για να κρατηθείς σε φόρμα κι όταν είναι η ώρα σου να είσαι 100% έτοιμος» ήταν τα λόγια του Κώστα Τσιμίκα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις