Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τσιμίκας: Θετικά νέα από τον τραυματισμό του Έλληνα αμυντικού

Τσιμίκας: Θετικά νέα από τον τραυματισμό του Έλληνα αμυντικού
ΦΩΤΟ Reuters

Θετικά νέα έρχονται στο προσκήνιο αναφορικά με τον τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα, καθώς όπως μετέδωσε ο Άγγλος ρεπόρτερ του συλλόγου Τζέιμς Πιρς, ο οποίος αναφέρει πως ο Έλληνας αριστερός μπακ θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν τον Μάρτιο.

Αρκετά ενθαρρυντικά είναι τα όσα μεταδίδουν οι Άγγλοι σχετικά με τον Κώστα Τσιμίκα και τον τραυματισμό του Έλληνα αριστερού μπακ, στην ισοπαλία της Λίβερπουλ απέναντι στην Άρσεναλ.

Συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ του συλλόγου Τζέιμς Πιρς ανέφερε πως ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναμένεται πως θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στις αρχές Μαρτίου, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορέσει να δώσει το παρών στα παιχνίδια της Εθνικής για τα προκριματικά του Nations League.

O Tσιμίκας ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα κλείδας, μετά από άσχημη πτώση του στο έδαφος σε μια διεκδίκηση μπάλας, κάνει τον δικό του αγώνα δρόμου για να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα από την Αγγλία, θα μπορέσει να βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής για τους αγώνες ενάντια σε Καζακστάν στις 21 Μαρτίου και Γεωργία ή Λουξεμβούργο στις 26 του ίδιου μήνα, σε περίπτωση που καταφέρει να κερδίσει το πρώτο παιχνίδι.

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις