Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τσιώλης: “Προβάδισμα ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Την άποψη του πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης” εξέφρασε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο προπονητής της Λάρισας έδωσε το προβάδισμα στους “ερυθρόλευκους”, ενώ τόνισε πως τη διαφορά θα την κάνει ο Τσόρι Ντομίνγκες.

“Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα. Είναι σαφές ότι τα παιχνίδια αυτά έχουν την ιδιαιτερότητά τους. Θα είναι ένα παιχνίδι με ένταση όμως ο Ολυμπιακός έχει τη δυνατότητα να το τελειώσει. Αυτό το πιστεύω γιατί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός θα είναι πιο μαζεμένος και πιο υποψιασμένος.

Είναι σημαντικό ότι για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει άλλος στόχος, μια και έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο έχει διακοπεί. Είναι μόνο αυτό το παιχνίδι. Θα είναι μια τελευταία παράταση της φετινής ομάδας μπροστά στο κοινό της, στο Καραϊσκάκη. Αντίθετα, για τον Παναθηναϊκό υπάρχουν τα πλέι-οφ υπάρχουν και άλλοι στόχοι μπροστά».

«Ο Ολυμπιακός θα παίξει με όλα του τα όπλα, αλλά εγώ βλέπω τον Τσόρι Ντομίνγκες να κάνει τη διαφορά. Τον παρακολουθώ τελευταία και βλέπω ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση», ανέφερε ο Σάκης Τσιώλης σχετικά με τον παίκτη του Ολυμπιακού που πιστεύει πως θα ξεχωρίσει στο ντέρμπι, ενώ για τον Παναθηναϊκό τόνισε: «Φυσικά ο Μπεργκ. Αυτός είναι το βαρόμετρο του Παναθηναϊκού και πλέον είναι σε καλή κατάσταση».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε