Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: Ανατροπή με Ίσνερ και πρόκριση στους «16»

Τσιτσιπάς: Ανατροπή με Ίσνερ και πρόκριση στους «16»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζορίστηκε αρκετά κόντρα στον Τζον Ίσνερ, ωστόσο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του θηριώδη Αμερικανού. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε με ανατροπή (3-1) του Ίσνερ και πήρε το εισιτήριο για τους “16” του Roland Garros, όπου θα συναντήσει τον Ισπανό Καρένο Μπούστα.

Το LIVE του αγώνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ίδρωσε περισσότερο από κάθε άλλη φορά στο φετινό γαλλικό grand slam, είδε τον Ίσνερ να τον “σφυροκοπάει” με τα σερβίς του και να παίρνει, μάλιστα, το πρώτο σετ με 7-5, κάνοντας το μοναδικό μπρέικ του σ’ όλο το παιχνίδι.

Ο κορυφαίος Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, ενώ ζορίστηκε και στα πρώτα γκέιμ του δεύτερου σετ (3-3). Κάπου εκεί, ήρθε ένα τρομερό ξέσπασμα του Στέφανου με πολλά “γαλλικά, το οποίο φαίνεται ότι γύρισε τον διακόπτη. Ακολούθησε ένα μεγάλο μπρέικ, με τον Τσιτσιπά να παίρνει το δεύτερο σετ με 6-3 και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Το τρίτο σετ ήταν για γερά νεύρα, με τους δύο τενίστες να καταφέρνουν να υπερασπιστούν μέχρι τέλους το σερβίς τους. Τα πάντα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ, όπου ο Τσιτσιπάς ήταν ψύχραιμος και μπόρεσε να κάνει την ανατροπή (2-1 σετ).

Το τέταρτο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο, αυτόν του Στέφανου. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έκανε ότι ήθελε στον Ίσνερ, του “έσπασε” από νωρίς το σερβίς και με 6-1 γκέιμ, έκανε το 3-1 σετ και πήρε τη νίκη και το εισιτήριο για τους “16” του Roland Garros.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε 2 ώρες και 38 λεπτά, προκειμένου να περάσει στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης για τρίτη σερί χρονιά. Εκεί τον περιμένει ο επικίνδυνος Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, ο οποίος είναι πολύ καλός τενίστας, ειδικά στη χωμάτινη επιφάνεια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις