Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: “Είπα μερικά πολύ άσχημα πράγματα, δεν σκεφτόμουν τι έλεγα”

Τσιτσιπάς: “Είπα μερικά πολύ άσχημα πράγματα, δεν σκεφτόμουν τι έλεγα”

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βγήκε εκτός εαυτού στο τρίτο σετ του αγώνα με τον Νικολόζ Μπασιλασβίλι για τους “32” του Australian Open, ξεσπώντας κατά του επόπτη. Ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του ο Έλληνας τενίστας.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρόκριση για τους “16” του Australian Open, επικρατώντας με 3-1 σετ του Μπασιλασβίλι. Ο Έλληνας τενίστας έφτασε με σχετική άνεση στη νίκη, ωστόσο στο τρίτο σετ βγήκε εκτός εαυτού, όντας έξαλλος με τον επόπτη.

Ο νεαρός άσος ξεστόμισε κάποια “γαλλικά”, ζητώντας μετά το τέλος του αγώνα συγγνώμη για τη συμπεριφορά του κι εξηγώντας πως βρισκόταν σε μεγάλη ένταση.

“Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό. Ήταν η ένταση της στιγμής. Είπα μερικά πολύ άσχημα πράγματα. Μετανιώνω που τα είπα. Αλλά το ήθελα εκείνο το σετ πάρα πολύ. Όταν ένιωσα να ξεγλιστράει απ’ τα χέρια μου, ξέρετε… Ένιωσα πολύ απογοητευμένος. Δε σκεφτόμουν τι έλεγα. Μακάρι να μπορούσα να το αλλάξω και να μην το έλεγα. Δεν ήταν η σωστή συμπεριφορά”, τόνισε ο Έλληνας τενίστας.

Σχετικά με την επικείμενη κόντρα με τον Φέντερερ, ο Τσιτσιπάς δήλωσε: “Έμαθα πολλά από τον τελευταίο μου αγώνα μαζί του. Ξέρω το παιχνίδι του λίγο καλύτερα τώρα. Σερβίρει πολύ καλά, οπότε πρέπει να εκμεταλλευτώ όσο περισσότερο γίνεται τις επιστροφές μου. Είμαι σίγουρος πως θα σερβίρει καλά και θα πρέπει να είμαι επιθετικός και να τον πιέσω στις επιστροφές μου. Είναι ένας θρύλος του αθλήματός μας. Θα είναι εκπληκτικό που θα τον αντιμετωπίσω σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου, τη Rod Laver Arena. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό το ματς”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις