Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης αποκλείστηκαν από το Miami Open

Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης αποκλείστηκαν από το Miami Open
ΦΩΤΟ Reuters

O Στέφανος Τσιτσιπάς και Θανάσης Κοκκινάκης ηττήθηκαν στο διπλό του Miami Open με 2-0 σετ(με 7-5, 7-6) από τους Ραμ – Σάλσμπερι και έμειναν εκτός συνέχειας στο Miami Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Θανάσης Κοκκινάκης δεν τα κατάφεραν απέναντι στους αρκετά πιο έμπειρους Ραμ και Σάλσμπουρι, με τους δυο Έλληνες αθλητές να χάνουν 2-0 σετ(7-5, 7-6) και να αποχωρούν από το Miami Open.

Aπό την αρχή το έργο των δυο ήταν αρκετά δύσκολο, με τους Ραμ – Σάλσμπερι να κάνουν μπρέικ στο τρίτο γκέιμ του πρώτου σετ. 

Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης απάντησαν με μπρέικ στο όγδοο γκέιμ, ωστόσο η ανωτερότητα των Ραμ – Σάλσμπερι είχε ως αποτέλεσμα το σετ να κλείσει με 7-5 υπέρ τους, αφού κατάφεραν να προβούν σε δεύτερο μπρέικ.

Στο δεύτερο σετ οι δυο ομάδες κράτησαν το σερβίς τους, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να οδηγηθεί στο τάι μπρέικ.

Εκεί οι Ραμ και Σάλσμπουρι «έσπασαν» δύο σερί σερβίς του Τσιτσιπά για να περάσουν μπροστά με 6-3 και τελικά κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Με αυτό τον τρόπο ο Τσιτσιπάς ολοκληρώνει την παρουσία του στην Αμερική δίχως να καταφέρει κάτι αξιοσημείωτο και πλέον στρέφει την προσοχή του στις επόμενες διοργανώσεις.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις