Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τσιτσιπάς – Κύργιος: Τι ώρα θα ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας στο Χάλε

Τσιτσιπάς – Κύργιος: Τι ώρα θα ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας στο Χάλε

Στέφανος Τσιτσιπάς και Νικ Κύργιος θα συγκρουστούν στο Χάλε για τη φάση των “16”. Τι ώρα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο στη φάση των “16” του Χάλε. Πρόκειται για μία σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο τενίστες που γνωρίζονται πολύ καλά.

Το έργο του Έλληνα πρωταθλητή θα είναι δύσκολο, μιας κι ο Ελληνοαυστραλός θα αγωνιστεί στην αγαπημένη επιφάνεια του, το γρασίδι.

Ο μεγάλος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Νικ Κύργιο θα διεξαχθεί την Τετάρτη (15/6) και θα γίνει στο κεντρικό court, μετά τις αναμετρήσεις Μεντβέντεφ-Γκοφέν (13.00), Χούρκατς-Ουμπέρ (15.00), δηλαδή θα αρχίσει περίπου στις 17.00 (Cosmote Sport 6).
Τσιτσιπάς και Κύργιος έχουν συναντηθεί άλλες δύο φορές στο tour, με τον 27χρονο Αυστραλό (Νο.65) να έχει ισάριθμες νίκες στα τρία σετ. Ο νικητής του αγώνα θα παίξει στην οκτάδα με Σεμπ Κόρντα ή Πάμπλο Καρένιο Μπούστα.

Μετά τη νίκη επί του Μπονζί, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το παιχνίδι τον Νικ Κύργιο.

«Θα είναι σίγουρα δύσκολο να τον αντιμετωπίσω στο χορτάρι, αλλά θα βγω πάλι έξω για να το απολαύσω και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι ενθουσιασμένος για τη σεζόν στο χορτάρι, το ίδιο κι εγώ. Ελπίζω να κάνω ένα καλό ματς απέναντί του και να διατηρήσω ψηλά το επίπεδο», σχολίασε ο Έλληνας τενίστας.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις