Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: «Πολύ εγωιστής ο Τζόκοβιτς, κάποιος πρέπει να τον κερδίσει»

Τσιτσιπάς: «Πολύ εγωιστής ο Τζόκοβιτς, κάποιος πρέπει να τον κερδίσει»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με ανατροπή του Τζόρνταν Τόμπσον με 3-1 και πήρε το εισιτήριο για τους “32” του Australian Open. Η ατάκα για τον Νόβακ Τζόκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση του, μετά τη νίκη του με 3-1 σετ επί του Τζόρνταν Τόμπσον.

Παράλληλα, μίλησε για την υποστήριξη του κοινού, με τον Έλληνα τενίστα να εξηγεί στη συνέχεια για το τι πρέπει να γίνει για να κατακτήσει το τουρνουά, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι κάποιος πρέπει να κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς:

“Αυτή τη στιγμή θυμάμαι μόνο τον τελευταίο πόντο. Η αδρεναλίνη κι η ένταση του αγώνα ήταν τρομερή. Πιάσαμε υψηλό επίπεδο τένις κατά διαστήματα. Είχε σπουδαία επιστροφή ο αντίπαλός μου.

Στο τέλος της ημέρας είχα κι εγώ την υποστήριξή μου. Λογικό είναι να υποστηρίζεται ένας παίκτης που αγωνίζεται σε Grand Slam στη χώρα του. Είχαμε μία σπουδαία ατμόσφαιρα. Ο κόσμος φώναζε κι από τις δύο πλευρές,. Το γεγονός ότι μπορώ να πάω να κοιμηθώ, γνωρίζοντας ότι έδωσα τα πάντα σήμερα είναι ικανοποιητικό.

Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό, είμαι εγώ κι είμαι ενθουσιασμένος στο court, με αποφασιστικότητα,. Ξέρω μέσα μου ότι είμαι ικανός να πετύχω κάποια πράγματα”.

Για το τι θα χρειαστεί για να κάνει το μεγάλο βήμα στο τουρνουά: “Είναι πολύ εγωιστής ο Τζόκοβιτς που έχει κερδίσει 12 φορές εδώ. Δύο είναι ένα τα σενάρια. Κάποιος πρέπει να κερδίσει τον Νόβακ Ή εγώ ή κάποιος άλλος”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις