Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τσιτσιπάς – Τσόριτς: Τι ώρα είναι ο μεγάλος τελικός του Σινσινάτι

Τσιτσιπάς – Τσόριτς: Τι ώρα είναι ο μεγάλος τελικός του Σινσινάτι
ΦΩΤΟ Reuters

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μπόρνα Τσόριτς διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο τελικό του Σινσινάτι. Τι ώρα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την σπουδαία επικράτηση επί του Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης Ντανίλ Μεντβέντεφ, προκρίθηκε επάξια στον τελικό του Cincinatti Masters. Αντίπαλος του, το Νο.152 της παγκόσμιας κατάταξης Μπόρνα Τσόριτς.

Ο τελικός του Σινσινάτι θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής (21/8, 23:30, Cosmote Sport 6}, με τον Έλληνα πρωταθλητή να έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το 10ο Master στη καριέρα του και το 2ο τη φετινή σεζόν.

Οι δυο φιναλίστ έχουν συναντηθεί δυο φορές στο παρελθόν με τον καθένα τους να μετράει από μια νίκη. Μάλιστα να σημειωθεί ότι η τελευταία τους συνάντηση έγινε το 2020 στο US OPEN, όταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε έξι συνεχόμενα match point και τον Κροάτη να παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Έλληνας πρωταθλητής, ζητάει μια άτυπη ρεβάνς κόντρα στο Κροάτη, ο οποίος είναι  ο φιναλίστ με τη χαμηλότερη βαθμολογία (No.152) στην ιστορία του Cincinatti Masters.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις