Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Τσουαμενί κατά την παρουσίαση του στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Εμπαπέ μου είπε να πάω στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Τσουαμενί κατά την παρουσίαση του στη Ρεάλ Μαδρίτης: «Ο Εμπαπέ μου είπε να πάω στην Παρί Σεν Ζερμέν»

Ο Ορελιέν Τσουαμενί παρουσιάστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και… έβγαλε είδηση, αναφερόμενος στην επαφή που είχε μαζί του ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Ορελιέν Τσουαμενί (δεύτερο μετεγγραφικό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον Αντόνιο Ρούντιγκερ) αποκάλυψε μια συνομιλία που είχε με τον συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Κιλιάν Εμπαπέ.

Όπως ανέφερε ο χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Εμπαπέ του ζήτησε να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά ο Τσουαμενί επέλεξε να φορέσει τη φανέλα των “μερένγκες”.

“Ο Εμπαπέ αποφάσισε να μείνει στην Παρί. Ήξερε ότι θα φύγω από τη Μονακό και ήθελε να μάθει αν θα μπορούσα να πάω στην Παρί, αλλά πάντα πρώτη μου επιλογή ήταν η Ρεάλ. Κατάλαβε και είναι πολύ χαρούμενος για μένα” ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την παρουσίαση του.

“Είχα την τύχη να μιλήσω με τον Μπενζεμά και τον Καμαβινγκά. Ο “Κάμα” έχει βελτιωθεί πολύ και είναι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ. Ο Μπενζεμά είναι ο καλύτερος στον κόσμο, όταν ανακάλυψε ότι οι διαπραγματεύσεις πήγαιναν καλά, μου έγραψε να τα εξηγήσω όλα, σε περίπτωση που χρειαζόμουν οτιδήποτε. Ήμουν τυχερός” ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις