Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βατούτιν: «Δεν είχαμε αρκετό μπάτζετ για πλήρες ρόστερ»

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Βατούτιν: «Δεν είχαμε αρκετό μπάτζετ για πλήρες ρόστερ»
Intime.gr

Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν, υποστήριξε ότι η μείωση που έπρεπε να υπάρξει –το καλοκαίρι- στο μπάτζετ της ομάδας, την… ανάγκασε να μην έχει «φουλ» ρόστερ.

Η ΤΣΣΚΑ είναι ένας από τους πιο ισχυρούς συλλόγους στη Euroleague. Παρά τα οικονομικά προβλήματα που έφερε ο κορονοϊός -και- στο χώρο του μπάσκετ, η ομάδα της Μόσχας κατάφερε να αποκτήσει -μεταξύ άλλων- παίκτες όπως οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Τόκο Σενγκέλια.

Παρόλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, υποστήριξε ότι η μείωση του μπάτζετ των Ρώσων τους… ανάγκασε να μην έχουν πλήρες ρόστερ, κάνοντας αναφορά στη θέση του πλέι μέικερ.

«Με τη μείωση που είχαμε στο καλοκαιρινό μπάτζετ δεν μπορούσαμε να έχουμε πλήρες ρόστερ. Νομίζετε πως το προπονητικό επιτελείο δεν περίμενε αυτά τα προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας», είπε αρχικά ο Βατούτιν στην ιστοσελίδα «russ.ru» και πρόσθεσε:

«Η ΤΣΣΚΑ σίγουρα πληγώθηκε που δεν υπάρχει κλασικός πλέι-μέικερ για να ταΐσει τους ψηλούς μας. Δεν υπήρχαν αρκετά λεφτά για να εκπληρώσουμε όλες τις επιθυμίες μας και αυτό δεν θα πρέπει να το ξεχνάτε όταν αναλύετε τα προβλήματα μας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις