Δευτέρα, 29 Απρ.
17oC Αθήνα

Τζα Μοράντ: Μένει εκτός επ’ αόριστον ο ηγέτης των Γκρίζλις μετά από περιστατικό με όπλο

Τζα Μοράντ: Μένει εκτός επ’ αόριστον ο ηγέτης των Γκρίζλις μετά από περιστατικό με όπλο
reuters

Μπορεί ο Τζα Μοράντ να “λάμπει” μέσα στα παρκέ με τους Μέμφις Γκρίζλις, αλλά η η τραγική του κίνηση -να εμφανιστεί όπλο μετά από έναν καυγά- και να το δείξει σε νεαρό με τον οποίο καυγάδισε, βάζει σε σοβαρούς μπελάδες την καριέρα του.

Οι Μέμφις Γκρίζλις έθεσαν εκτός ομάδας για τουλάχιστον δυο παιχνίδια τον Τζα Μοράντ μετά τις κατηγορίες πως έστρεψε όπλο προς το πρόσωπο ενός 17χρονου αλλά και την επίδειξη του όπλου του σε live στο Instagram (την ώρα που ράπαρε με φίλους του, έβγαλε ένα περίστροφο και το κουνούσε στον αέρα).

Λίγη ώρα μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε, ο Τζα Μοράντ απολογήθηκε για την πράξη του και τόνισε πως θα πάρει άδεια για να «καθαρίσει» το μυαλό του. «Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τις πράξεις μου. Ζητώ συγγνώμη στην οικογένειά μου, τους συμπαίκτες και προπονητές μου, τους φιλάθλους, τους συνεργάτες μου, την πόλη του Μέμφις και τον οργανισμό των Γκρίζλις γιατί σας απογοήτευσα. Θα πάρω κάποιον καιρό άδεια για να λάβω βοήθεια και να μάθω καλύτερες μεθόδους αντιμετώπισης του στρες και της ύπαρξής μου», αναφέρει.

Θυμίζουμε ότι ο 23χρονος All Star γκαρντ έχει εμπλακεί σε “περίεργες” υποθέσεις τους τελευταίους μήνες. Το καλοκαίρι κατηγορήθηκε πως γρονθοκόπησε έναν έφηβο και τον απείλησε με όπλο, ενώ λίγους μήνες μετά ο ίδιος και η παρέα του λέγεται πως προκάλεσαν επεισόδιο σε εμπορικό κέντρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις