Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Τζέισον Τέιτουμ: «Ο πατέρας μου ήταν σκληρός μαζί μου, αναρωτιόμουν αν έστω με συμπαθούσε»

Τζέισον Τέιτουμ: «Ο πατέρας μου ήταν σκληρός μαζί μου, αναρωτιόμουν αν έστω με συμπαθούσε»
Reuters

Ο Τζέισον Τέιτουμ έχει μια ιδανική σχέση με τον μικρό του γιο, Ντους. Ο ηγέτης των Μπόστον Σέλτικς, όμως, δεν μπορεί να πει πως το ίδιο ίσχυε και στη δική του περίπτωση, με τον πατέρα του.

Ο Τζέισον Τέιτουμ πήρε μεγάλη βοήθεια από τον πατέρα του, στην εξέλιξή του σαν παίκτης του μπάσκετ, σε νεαρή ηλικία. Παρόλα αυτά, ο ηγέτης των Μπόστον Σέλτικς παραδέχτηκε πως του φερόταν με αυταρχικό τρόπο και πως η σχέση τους δεν ήταν η συνηθισμένη ενός παιδιού με τον μπαμπά του, αλλά πολύ πιο… επαγγελματική.

«Μου έλειψε η σχέση πατέρα – γιού. Ο μπαμπάς μου με πήγαινε μόνο σε παιχνίδια, προπονήσεις και για… κούρεμα. Δεν πήγαμε ποτέ σε πάρκα, σε πικνίκ ή για ψάρεμα. Ποτέ δεν είχαμε συζητήσεις πατέρα-γιου. Μόνο για το μπάσκετ μιλούσαμε. Ήταν πάρα πολύ σκληρός. Με έβριζε μπροστά σε όλους, με ταπείνωνε, με ντρόπιαζε. Μου έριχνε την μπάλα πάνω μου με κόσμο τριγύρω. Στα μάτια του ήθελε να είμαι ο πιο σκληρός όλων, ο καλύτερος. Ένιωθα πως δεν με συμπαθούσε, ήταν τόσο τόσο κακός μαζί μου.

Ως παιδί δεν μπορούσα να διαχωρίσω τον κόουτς από τον πατέρα. Πάντα μου έλεγε πως ήμουν μαλθακός ή ότι δεν θα τα κατάφερνα. Με πήγαινε στα άκρα. Δεν είχα μία πραγματική σχέση πατέρα-γιου. Θα το άλλαζα; Όχι. Σίγουρα όμως μου έχουν λείψει πράγματα από την παιδική μου ηλικία», σημείωσε ο 25χρονος άσος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις