Αθλητικά

Τζενάρο Γκατούζο: Προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του προπονητή της Βαλένθια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιστρέφοντας στο σπίτι του, λίγο μετά την ήττα της Βαλένθια από την Κάντιθ (0-1) στο «Μεστάγια», ο Τζενάρο Γκατούζο διαπίστωσε πως είχε γίνει απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι του.

Μια συμμορία επιχείρησε να μπουκάρει στο σπίτι του Τζενάρο Γκατούζο την Παρασκευή (06.01) και να το…σηκώσει, αλλά ο προπονητής της Βαλένθια είχε προνοήσει.

Οι επίδοξοι ληστές απέτυχαν και το έβαλαν στα… πόδια, αφού ο Τζενάρο Γκατούζο έχει εγκαταστήσει ένα πανάκριβο σύστημα συναγερμού και κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του ενώ πέρα από τις σειρήνες που ακούστηκαν, αποτρεπτικά λειτούργησαν και οι δύο μεγάλοι σκύλοι-φύλακες που έχει για την προστασία της οικίας του.

Ο προπονητής της Βαλένθια είχε θορυβηθεί από τις διαρρήξεις που γίνονται την τελευταία περίοδο -σε διάφορες χώρες- στα σπίτια ανθρώπων του ποδοσφαίρου κι έτσι προνόησε κι απέτρεψε την παραβίαση του σπιτιού του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα