Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Τζίμας τετραετίας στον ΠΑΟΚ

Τζίμας τετραετίας στον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Παναγιώτη Τζίμα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι πλέον ο Παναγιώτης Τζήμας. Ο 20χρονος μέσος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με το “δικέφαλο του Βορρά”. Οι Θεσσαλονικείς καλωσόρισαν τον παίκτη, παρουσιάζοντας το βιογραφικό του.

Η σχετική ενημέρωση…

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Παναγιώτη Τζίμα από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο νεαρός άσος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τον Δικέφαλο.

Ο Παναγιώτης Τζίμας γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου του 2001 στην Πρέβεζα. Εντάχθηκε στην Ακαδημίας της τοπικής ομάδας από οκτώ ετών και ξεχώρισε γρήγορα με το ταλέντο του.

Στα 14 του εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στον Άρη Πρέβεζας και οι κυνηγοί ταλέντων του Αστέρα Τρίπολης τον εντόπισαν και κατάφεραν να τον κάνουν κάτοικο Αρκαδίας.

Εκεί ήταν εξαιρετικός τόσο με την Κ15, όσο και με την Κ17 του Αστέρα, αλλά το αγωνιστικό ξέσπασμα ήρθε τη σεζόν 2018-19 όταν με την Κ20 των Αρκάδων σημείωσε 20 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ.

Ο Τζίμας δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητος από τον προπονητή της Α Ομάδας, Σάββα Παντελίδη, ο οποίος τον κάλεσε για προπονήσεις, ενώ τον πήρε και στην αποστολή στο πρώτο και στο τελευταίο παιχνίδι της Super League.

Το πρώτο ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, το δεύτερο ήταν στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης κόντρα στον Πανιώνιο, στο οποίο πέρασε ως αλλαγή στο φινάλε κι έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Την επόμενη σεζόν συνέχισε να είναι βασικό στέλεχος της Κ19 του Αστέρα, ενώ έπαιξε και σε πέντε αγώνες στα Play Out της Super League.

Την σεζόν 2020-21 ήταν κατά κύριο λόγο μέλος της Α Ομάδας, μέτρησε 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κόντρα στον ΟΦΗ στις 26.01, πέτυχε το νικητήριο γκολ του αγώνα, το πρώτο της επαγγελματικής του καριέρας.

Ο Τζίμας είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδας Κ19, έχοντας τέσσερα γκολ σε οκτώ αγώνες, ενώ έχει πάιξει και στις Κ18 και Κ17.

Καλώς ήρθες Παναγιώτη!”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις