Site icon NewsIT

Τζόελ Εμπίντ: Έκλαψε κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP και πάτησε άθελά του αντίπαλο στο κεφάλι

06.05.2023 | 10:24
Τζόελ Εμπίντ: Έκλαψε κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP και πάτησε άθελά του αντίπαλο στο κεφάλι

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ο κορυφαίος των Σίξερς στην ήττα τους από τους Σέλτικς (102-114) αλλά κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με τα δάκρυα του -κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP– αλλά και με την άτυχη στιγμή που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Λίγο πριν το τζάμπολ του Σίξερς – Σέλτικς (game 3), πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης του του βραβείου του MVP της κανονικής σεζόν του ΝΒΑ, στον Τζόελ Εμπίντ.

Ο Καμερουνέζος σέντερ παρέλαβε το Michael Jordan Trophy και -έχοντας το παιδί του στην αγκαλιά του- δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Εμπίντ ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας για τη στήριξη στο πρόσωπό του, την εποχή που εκείνος πέρασε δύσκολες φάσεις, και κάποια στιγμή δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Joel Embiid gets emotional with his son during his MVP ceremony

Ο Τζόελ Εμπίντ πέτυχε 30 πόντους κόντρα στους Σέλτικς, αλλά λίγο έλειψε να προκαλέσει το σοβαρό τραυματισμό αντιπάλου. Σε μια φάση στα μέσα της 4ης περιόδου, ο Χάρντεν του έκανε πάσα, οι Μπράουν και Γουίλιαμς βούτηξαν να κλέψουν την μπάλα, ο Καμερουνέζος έχασε την ισορροπία του και -πέφτοντας… πλάτη προς τους αντιπάλους του- πάτησε κατά λάθος τον Γουίλιαμς στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο Γουίλιαμς έπιασε αμέσως το πρόσωπό του δείχνοντας να υποφέρει, αφού είχε ματώσει η μύτη του. Ο παίκτης των Σέλτικς, πάντως, απέφυγε κάποιο σοβαρό τραυματισμό και συνέχισε να αγωνίζεται.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version