Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τζόελ Εμπίντ: Πρόστιμο 15 χιλ. δολαρίων για τα χειροκροτήματα και τη δήλωση κατά των διαιτητών

Τζόελ Εμπίντ: Πρόστιμο 15 χιλ. δολαρίων για τα χειροκροτήματα και τη δήλωση κατά των διαιτητών
Reuters

Δεν έμειναν ατιμώρητα οι πράξεις και τα λεγόμενα του Τζόελ Εμπίντ, μετά την ολοκλήρωση του Game 4 των Σίξερς με τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Τζόελ Εμπίντ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 15.000 δολαρίων για την κριτική που άσκησε στους διαιτητές, μετά την ήττα των Σίξερς στο Game 4 από το Τορόντο, στον πρώτο γύρο των play off της Ανατολικής Περιφέρειας.

Ο Εμπίντ χειροκρότησε ειρωνικά τη διαιτητική ομάδα (Σκοτ Φόστερ, Εντ Μαλόι και Ρόντνεϊ Μοτ) μετά τη νίκη των Ράπτορς και στη συνέχεια εξέφρασε τα παράπονά του και μέσω των δηλώσεών του.

«Θα παραβώ τη δική μου συμβουλή και δεν γίνεται να μην παραπονεθώ για τα φάουλ. Έκαναν πολύ καλή δουλειά. Θαυμάζω τη δουλειά που έκαναν. Μου έδιναν την αίσθηση ότι ήρθαν στο παιχνίδι για να κάνουν μια συγκεκριμένη δουλειά. Και την έβγαλαν εις πέρας. Τα συγχαρητήρια μου», είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά.

Να αναφέρουμε ότι η ομάδα της Φιλαντέλφια προηγείται με 3-1 των Ράπτορς στη σειρά best-of-seven, με το Game 5 να είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη (26/04) στην έδρα των Σίξερς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις