Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Τζόρτζεβιτς: «Μετανιώνω που είπα όχι στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς»

Τζόρτζεβιτς: «Μετανιώνω που είπα όχι στον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον πανίσχυρο Παναθηναϊκό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά είχε αρνηθεί πρόταση του “Ζοτς”, μία απόφαση για την οποία μετανιώνει ακόμα και τώρα.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έκανε τεράστια καριέρα ως παίκτης, ωστόσο μετανιώνει για ένα πράγμα. Για το γεγονός ότι στο φινάλε της καριέρας του αρνήθηκε την πρόταση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να παίξει για αυτόν στον Παναθηναϊκό.

Αυτό δήλωσε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε και πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού σε συνέντευξή του στην σερβική ιστοσελίδα “Zurnal”. 

Ο Τζόρτζεβιτς αποκάλυψε πως όταν ήταν 34 ετών, δηλαδή το καλοκαίρι του 2001, αρνήθηκε την πρόταση του μέντορά του.

“Δεν δέχθηκα την πρόταση του Ζέλικο να πάω στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούσα να παίξω άλλο, είχα πολλούς τραυματισμούς” ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

“Ήμουν πεσμένος σωματικά και πνευματικά. Ήμουν 34 χρονών τότε και είχα τελειώσει την σεζόν μου στην Ρεάλ, όταν ο Ζέλικο μου είπε να πάω στον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε δύο φορές και του είπα ότι δεν άντεχα άλλο. Προσπάθησε να μου εξηγήσει τον ρόλο μου και πώς θα με χρησιμοποιούσε. Του είπα ένα ηχηρό “όχι”, επειδή τότε δεν μου άρεσε το μπάσκετ”.

“Του είπα ότι θα ήταν υποκριτικό να πάω και να πάρω αυτό το απίθανο συμβόλαιο που μου πρόσφερε. Ότι δεν ήμουν ο ίδιος παίκτης. Δεν ήμουν ο Τζόρτζεβιτς που ήθελε. Εκείνη την στιγμή δεν μου άρεσε το μπάσκετ λόγω των τραυματισμών μου”. συμπλήρωσε ο Τζόρτζεβιτς.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις