Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

UEFA Youth League, Άρσεναλ – Ολυμπιακός: Έδωσαν μάχη, αλλά ηττήθηκαν οι Νέοι

ΦΩΤΟ arsenal.com
ΦΩΤΟ arsenal.com

Η νίκη επί της Μπάγερν στην πρεμιέρα του UEFA Youth League δεν είχε συνέχεια για τους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού που ηττήθηκαν δύσκολα από την Άρσεναλ με 3-2 στο Λονδίνο

 Μόλις στο έβδομο λεπτό του αγώνα ο Μανθάτης «πάγωσε» τους Λονδρέζους και έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό! Ωστόσο, η Άρσεναλ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ με τον Πλεγκεθουέλο στο 14’ να ισοφαρίζει σε 1-1 και τον Σιφ με πέναλτι στο 49’ να κάνει το 2-1!

Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τρόπο να επιστρέψουν στο ματς χάρη σε τέρμα του Ανδρούτσου στο 51ο λεπτό, ωστόσο ο Πλεγκεθουέλο ήταν σε μεγάλη μέρα και στο 63’ με το δεύτερο τέρμα του έδωσε στους «κανονιέρηδες» τη νίκη!

 

#Arsenal Under-19s beat Olympiacos 3-2 in the #UYL today. #Pleguezuelo #YoungGuns #AFCU19

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Arsenal Official (@arsenal) στις

 Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τιερί Ανρί ήταν στον πάγκο των γηπεδούχων ως μέλος του τεχνικού τιμ, ενώ υπήρχε ένας Έλληνας (Μούργος) στην ενδεκάδα των «κανονιέρηδων» και ένας ακόμη (Χατζηθεοδωρίδης) στον πάγκο των αναπληρωματικών.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Κέτο, Μουρ, Μπολά, Πλεγκεθουέλο, Σιφ, Μπιέλικ (69’ Ο’ Κόνορ), Μούργος (77’ Αγκέι-Ταμπί), Ιβόμπι, Μαβιντίντι (70’ Μαλέν), Χιντς, Γουίλοκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Σάλιακας, Νικολάου, Ρέτσος (46’ Βατουσιάδης), Τόλι, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγκας (70’ Λάμπρου), Ανδρούτσος, Λάτσι, Χαντζάρας (66’ Κυρτζιαλίδης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε