Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βαγγέλης Λιόλιος: «Ο Δημήτρης μπορεί να μας ενώσει όλους»

Βαγγέλης Λιόλιος: «Ο Δημήτρης μπορεί να μας ενώσει όλους»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Βαγγέλης Λιόλιος παρευρέθηκε στη πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας, καλωσορίζοντας τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή, Δημήτρη Ιτούδη.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε ενθουσιασμένος με το νέο ξεκίνημα της Εθνικής, τονίζοντας ότι ο Δημήτρης Ιτούδης ”μπορεί να ενώσει παίκτες και φιλάθλους για να προχωρήσει μπροστά η ομάδα.”

Η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΟΚ

«Αυτή τη στιγμή την περίμενα πολύ καιρό κόουτς, να ξέρεις. Την είχα σκεφτεί στο μυαλό μου, τη σκεφτόμασταν όλοι… να έρθει αυτή η στιγμή που θα φοράς αυτή τη φανέλα, που θα φοράω κι εγώ αυτήν τη φανέλα και θα είμαστε όλοι μαζί εδώ μαζεμένοι, ενωμένοι για να κάνουμε μια προσπάθεια, η οποία πρώτα απ’ όλα έχει σκοπό να μας ενώσει όλους και πέρα από την υπερηφάνεια που πάντα μας βγάζει η εθνική ομάδα να πάμε όσο το δυνατόν μπορούμε εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα. Χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα είσαι εδώ μαζί μας και το λέω από καρδιάς. Χαιρόμαστε όλοι, όχι μόνο εγώ. Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος του βεληνεκούς του δικού σου να είναι αποδεκτός από όλους. Ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπος που μπορεί όλους μας να μας ενώσει. Να ενώσει παίκτες, να ενώσει φιλάθλους και να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά η εθνική ομάδα, όπως της αρμόζει. Η εθνική ομάδα είναι πολύτιμη για όλους μας. Θέλει ανθρώπους που την αγαπούν, ανθρώπους που τη νοιάζονται. Εκπροσωπεί τους Έλληνες. Και πραγματικά είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που είμαι σήμερα εδώ και βλέπω δίπλα παίκτες με πάρα πολύ χαρά και θέληση. Όλα αυτά οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε εσένα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις