Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Βαγγέλης Μάντζαρης: «Εγώ ήμουν που φορούσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού το 2011»

Βαγγέλης Μάντζαρης: «Εγώ ήμουν που φορούσα τη φανέλα του Παναθηναϊκού το 2011»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε σε Μέσο του Ισραήλ κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις προτάσεις που είχε από τον Παναθηναϊκό, για την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα αλλά και για την περιβόητη φωτογραφία με την πράσινη φανέλα στη Βαρκελώνη.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης παραδέχθηκε πως βρέθηκε μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Βαρκελώνης, μιλώντας στην εφημερίδα «Ισραέλ Χαγιόμ».

Υπενθυμίζεται ότι ο διεθνής Έλληνας γκαρντ αγωνίζεται από φέτος στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Εϊλάτ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Μάντζαρης

Για τις προτάσεις από τον Παναθηναϊκό: «Δυο φορές ο Παναθηναϊκός με ήθελε πολύ. Η πρώτη ήταν το 2014, με πρόταση των 400.000 ευρώ, ωστόσο δεν προχώρησε. Και η δεύτερη το 2017, αλλά ο Ολυμπιακός κάλυπτε απόλυτα τα “θέλω” μου και δεν είχα λόγο να φύγω».

Για το αν ήταν πράγματι εκείνος που φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη: «Το 2011 ήμουν στο Περιστέρι. Με ήθελε ο Παναθηναϊκός και στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος μου είχαν δώσει εισιτήρια για να πάω στον τελικό. Ναι, εγώ ήμουν που φορούσε τη πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού, την οποία είχα αγοράσει στη Βαρκελώνη».

Για την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, μετά το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό: «Οι διαιτητές μας… σκότωσαν σε εκείνο το παιχνίδι. Δεν μας σεβάστηκαν καθόλου και συνεπώς πήραμε αυτή την απόφαση. Όταν πήγαμε στα αποδυτήρια, οι ιδιοκτήτες μας το πρότειναν και ένα γκρουμπ παικτών συμφώνησε. Όσον για τον Μπλατ ήθελε να συνεχίσουμε, αλλά σεβάστηκε την απόφαση των ιδιοκτητών».

Για την κατάκτηση της EuroLeague με τον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη: «Δεν θα ξεχάσω τα όσα έζησα στην πόλη. Είναι, πλέον, σαν να έχω πάθει… μπλακ άουτ και δεν θυμάμαι τι είχε γίνει στα τελευταία δευτερόλεπτα. Σα να ήταν κάποιος άλλο στο παρκέ αντί για εμένα εκείνη την ημέρα».

Για την αξία των Ελλήνων προπονητών και τη δουλειά που έχει κάνει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη Μακάμπι: «Ξέρουν να διαβάζουν το παιχνίδι και γι’ αυτό είναι απόλυτα επιτυχημένοι και περιζήτητοι στην Ευρώπη. Ο Σφαιρόπουλος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Μετέτρεψε την Μακάμπι σε μια ομάδα που μπορούσε να νικήσει. Είχαν ταλέντο, αλλά όχι πειθαρχία παλιότερα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις