Αθλητικά

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Elite διαιτητές ή 1ης κατηγορίας την τελευταία αγωνιστική»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε επιστολή προς ΚΕΔ/ΕΠΟ, ζητώντας τον ορισμό Elite διαιτητών ή πρώτης κατηγορίας από τα έξι κορυφαία πρωταθλήματα στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1.

Ο πρόεδρος της Super League 1, Βαγγέλης Μαρινάκης, ζήτησε κορυφαίους διαιτητές σε μία αγωνιστική, όπου κρίνεται ο πρωταθλητής Ελλάδας και η τελική κατάταξη των ομάδων που δυνητικά θα καθορίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης περιόδου.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Όπως γνωρίζετε την Κυριακή 14.05.2023 διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των play off του πρωταθλήματος της Super League 1 κατά την οποία θα κριθεί αφενός μεν ο τίτλος του πρωταθλητή και αφετέρου η τελική κατάταξη των ομάδων που δυνητικά θα καθορίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για το UEFA Europa League της επόμενης περιόδου.

Θεωρούμε αυτονόητο ότι έχετε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να οριστούν στους αγώνες αυτούς διαιτητές από την Elite κατηγορία Διαιτητών της UEFA ή έστω Διαιτητές Πρώτης Κατηγορίας προερχόμενοι από τα έξι (6) κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Αγγλίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Ολλανδίας).

Ορισμός διαιτητών που δεν θα ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα συνιστά ομολογία απόλυτης αποτυχίας και (άλλο ένα) τεκμήριο αλλοίωσης των όρων διεξαγωγής του Πρωταθλήματος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
«Λαχτάρα» με τον Κωνσταντίνο Καρέτσα: Η δυσφορία που «πάγωσε» τη Ντόρτμουντ και η νέα ατυχία μετά τον Γιάννη Κωνσταντέλια
Πρόβλημα με την κυκλοφορία του αίματος είχε ο Καρέτσας, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τη Ντόρτμουντ, που αγωνιά πλέον για τις εξετάσεις του 19χρονου Έλληνα ποδοσφαιριστή
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας και το φορείο στο Ντόρτμουντ - Βιγιαρεάλ
5