Πέμπτη, 9 Μαΐ
23oC Αθήνα

Βαγγέλης Μαρινάκης για την επιτυχία της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Μόνο 5 ομάδες δεν άλλαξαν προπονητή στην Premier League»

Βαγγέλης Μαρινάκης για την επιτυχία της Νότιγχαμ Φόρεστ: «Μόνο 5 ομάδες δεν άλλαξαν προπονητή στην Premier League»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε την παραμονή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην Premier League και ανέφερε ως σημείο “κλειδί” την εμπιστοσύνη του στον προπονητή της ομάδας, Στιβ Κούπερ.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Άρσεναλ, που “σφράγισε” τη “σωτηρία” για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Μαρινάκης μπήκε στον αγωνιστικό και έδωσε συγχαρητήρια στον Κούπερ και τους παίκτες του, ενώ στη συνέχεια δήλωσε τα εξής: «Υπήρχαν μόνο 5 ομάδες στην φετινή Premier League που δεν άλλαξαν προπονητή, ήμασταν μία από αυτές. Το να αλλάξεις έναν προπονητή είναι μία πολύ σοβαρή απόφαση. Τώρα είναι ώρα να προγραμματίσουμε για το μέλλον. Στο τέλος της ημέρας είμαστε νικητές και πρέπει να πανηγυρίσουμε».

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Ολυμπιακού, έκανε στη συνέχεια και μία απολογιστική δήλωση για τη σεζόν της αγγλικής ομάδας, στην οποία και τόνισε τα εξής: «Νικήσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Premier League. Η Σίτι πήρε το πρωτάθλημα και εμείς μείναμε στην κατηγορία. Για εμάς από την αρχή το όνειρό μας ήταν να φέρουμε τη Νότιγχαμ εκεί που ανήκει. Υπήρξε κριτική. Μου αρέσει η κριτική, αλλά ήταν κακοπροαίρετη. Η κριτική θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε τα λάθη μας, αλλά δεν έβγαζε και νόημα. Δεν μπορεί να συγκριθεί η Championship με την Premier League. Δεν ήταν η κατηγορία, που είχαμε συνηθίσει. Ως διοίκηση βοηθήσαμε παίκτες, προπονητή, κάναμε επενδύσεις. Κάποιες μεταγραφές ήταν πολύ επιτυχημένες. Είχαμε υποσχεθεί στο φανταστικό κοινό μας να παραμείνουμε, αξίζαμε την παραμονή. Συγχαρητήρια σε όλους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις