Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Βαγγέλης Μαρινάκης για τις φήμες απόλυσης του Κούπερ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ο Στιβ παραμένει στην ομάδα»

Βαγγέλης Μαρινάκης για τις φήμες απόλυσης του Κούπερ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ο Στιβ παραμένει στην ομάδα»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε τέλος στις φήμες απόλυσης του Στιβ Κούπερ από τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ και ζήτησε συσπείρωση από ομάδα και κόσμο για τη δύσκολη συνέχεια.

Η δήλωση στήριξης του Βαγγέλη Μαρινάκη στο πρόσωπο του Στιβ Κούπερ ήρθε μια ημέρα μετά το νέο αρνητικό αποτέλεσμα της Νότιγχαμ Φόρεστ (ήττα με 2-1 στην έδρα της Λιντς) που την άφησε στους 27 βαθμούς όσους έχει και η Μπόρνμουθ, που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο ισχυρός άνδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει αλλαγή στον πάγκο της ομάδας και ζήτησε συσπείρωση ενόψει της δύσκολης συνέχειας, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής στην Premier League.

Η δήλωσή του Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Κανείς δεν αρνείται ότι ο σύλλογος είναι σε δύσκολη θέση στην Premier League, αλλά θα θέλαμε να βάλουμε τέλος στις θεωρίες και τα ψευδή και διχαστικά δημοσιεύματα, επιβεβαιώνοντας ότι ο Στιβ Κούπερ θα παραμείνει προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από τις πρόσφατες εμφανίσεις και είναι ξεκάθαρο ότι απαιτείται πολλή δουλειά. Τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις πρέπει να βελτιωθούν άμεσα.

Τώρα είναι η ώρα για όλους να ενωθούν με την ομάδα. Από εμάς, ως ιδιοκτήτες, ως το συμβούλιο, τους οπαδούς, το επιτελείο, τους προπονητές και τους παίκτες –να γίνουμε ένα και να παλέψουμε για να διασφαλίσουμε τη θέση μας στην Premier League.

Δεν υπάρχει χρόνος για περισπασμούς, φήμες και υποθέσεις. Υπάρχει χρόνος μόνο για δουλειά, αποφασιστικότητα, αφοσίωση από τον Στιβ και τους παίκτες στο να φέρουν τα αποτελέσματα που χρειαζόμαστε και, φυσικά, για τη φανταστική υποστήριξη από τους οπαδούς της Νότιγχαμ Φόρεστ».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις