Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μείναμε πίσω, ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μείναμε πίσω, ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το “παρών” στη συνεδρίαση της επιτροπής επαγγελματικού ποδοσφαίρου στα γραφεία της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Superleague ήταν ενωτικός και ζήτησε από όλους να δουλέψουν μαζί για την πρόοδο του αθλήματος.

“Όπως είπα μετά την εκλογή μου στην προεδρία της Super League 1 ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Μείναμε πίσω. Super League και UEFA θέλουν και πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ορίζεται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και περισσότερα έσοδα και για την ΕΠΟ.

Πρέπει και εσείς να αναπτύξετε το ποδόσφαιρο στην περιοχή σας, την Εθνική μας ομάδα και να μην ασχολείστε με το ποιος θα είναι διαιτητής. Δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν.

Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Και έχουμε καθυστερήσει πολύ σε αυτό. Εμείς σαν Super League 1 θα επωμιστούμε το κόστος ώστε να μη χρεωθεί κάτι παραπάνω η ΕΠΟ”, δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Επιπρόσθετα, ο πρόεδρος της Superleague δεσμεύτηκε ότι θα φροντίσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών στη Super League 2 να είναι αντίστοιχο με αυτό της Super League 1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις