Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Βαλμπουενά για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε»

Βαλμπουενά για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για το ντέρμπι ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός στο “Γ. Καραϊσκάκης” το προσεχές Σάββατο (25/2), με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών να θεωρεί ότι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του να κερδίσει τους πράσινους.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δήλωσε για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Είναι πραγματικά ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για μας και για όλη την Ελλάδα. Γνωρίζουμε καλά τι σημασία που έχει αυτό το ντέρμπι για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Προσωπικά όταν άρχισα να ενημερώνομαι για το ελληνικό πρωτάθλημα, από τα πρώτα πράγματα που μου είπαν ήταν για αυτό το ντέρμπι. Ξέρουμε όλοι πως έχει και πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία. Έχουμε την ευκαιρία να μειώσουμε στους 2 βαθμούς την διαφορά τον πρωτοπόρο και αν καταφέρουμε θα μας βοηθήσει πολύ για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Το κίνητρο μας είναι πολύ υψηλό και ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να τα καταφέρουμε. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας, θα έχουμε την υποστήριξη του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε δουλέψει πολύ στην προετοιμασία του αγώνα.

Φυσικά είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί θα παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, προφανώς αφού είναι πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Όμως πραγματικά πιστεύω πως με την στήριξη του κόσμου μας και με τη δουλειά που έχουμε κάνει θα καταφέρουμε να κερδίσουμε.»

Για το παιχνίδι του πρώτου γύρου: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία σε εκείνο το παιχνίδι. Είχαμε παίξει πολύ καλά, με αποφασιστικότητα και με επιθετικότητα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλήσουμε για εκδίκηση, σίγουρα όμως μπορούμε, ειδικά μέσα στην έδρα μας, να κάνουμε ξανά ένα τόσο καλό παιχνίδι και έχουμε όλα τα συστατικά για να πάρουμε τη νίκη αυτή τη φορά.

Έχουμε μια ποιοτική ομάδα, έχουμε προετοιμαστεί πολύ και παίζουμε στην έδρα μας. Για κανέναν δεν είναι εύκολο να έρθει να παίξει εδώ. Αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα έχουμε μια ευκαιρία να κάνουμε ένα παρόμοιο παιχνίδι με αυτό του πρώτου γύρου και να βρεθούμε πιο κοντά στο στόχο μας.»

Η υπόσχεση του στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Στο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο να δώσεις υποσχέσεις. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως θα τα δώσουμε όλα, θα παίξουμε με προσωπικότητα και θα κάνουμε πραγματικά ότι περνάει από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε. Το θέλουμε πολύ, ξέρουμε πόσο πολύ το θέλει και ο κόσμος και όλοι όσοι αγαπούν τον Ολυμπιακό. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα είναι στο πλευρό μας και αυτό μας δίνει επιπλέον δύναμη για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν παράγοντες που δε μπορείς να τους ελέγξεις, ωστόσο αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις